Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ!


Τις τελευταίες τρεις ώρες όλος ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ακούσει ζωντανά στο ραδιόφωνο τρεις παράγοντες του Παναθηναϊκού που έχουν απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη τους τελευταίους δύο μήνες και όχι μόνο. Ανδρέας Βγενόπουλος, Γιάννης Βαρδινογιάννης και Νικόλας Πατέρα έδωσαν διαδοχικές συνεντεύξεις στον Sport-FM και έφεραν στο φως πολλές λεπτομέρειες από τα εσωτερικά του Πολυμετοχικού Παναθηναϊκού. Ας τα πάρουμε από την αρχή με τη σειρά που μίλησε ο καθένας.


Α. Βγενόπουλος: Ο Ανδρέας Βγενόπουλος επέμεινε στην πρόταση που έχει καταθέσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, για έλεγχο της ΠΑΕ και από τις δύο πλευρές με την απαραίτητη συμβολή ορκωτών λογιστών. Δεν θέλει ο κόσμος να ασκήσει πίεση για την επίσπευση των γεγονότων, παρουσίασε και πάλι το πλάνο του και έβγαλε άκυρη ακόμα μία φορά την έκθεση της Deloitte χρησιμοποιώντας τα αντιφατικά στοιχεία της. Τόνισε πως ο ΠΑΟ έχει 4 δρόμους. Ο πρώτος είναι να κλείσουν οι εφημερίδες των μετόχων (Πράσινη και Ντέρμπυ) για να σταματήσει ο πόλεμος και να συμμετάσχουν όλοι κανονικά όπως μέχρι τώρα. Ο δεύτερος δρόμος κατά τον κ. Βγενόπουλο είναι να κάτσουν στο τραπέζι και να τα βρούνε για την πώληση της ΠΑΕ. Ο τρίτος δρόμος είναι να βρει ο Τζίγγερ μία λύση με τον Ν. Πατέρα με όρους στιβαρής προεδρίας. Τότε θα συμμετέχει κανονικά και στην ΑΜΚ. Και η τέταρτη οδός είναι αυτό που γίνεται τώρα. Με το μέτωπο Βαρδινογιάννη - Γιαννακόπουλου να τρέχει την ομάδα. Αναφέρθηκε αρκετές φορές σε μισθοφόρους δηλητηριογράφους που πετάνε επικοινωνιακή λάσπη στο πρόσωπό του και όχι μόνο σπέρνοντας διχόνοια στην ομάδα και τον κόσμο της. Με αυτές τις τοποθετήσεις ο Ανδρέας Βγενόπουλος έδειξε οτι πάνω απ' όλα ενδιαφέρεται για το καλό του Παναθηναϊκού και για το πως η ομάδα θα συνεχίσει και θα παραμείνει πρωταγωνίστρια μα προσθήκες που θα την ανεβάσουν επίπεδο. Μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη για το θέμα της μεταγραφής Γκοβού στον Παναθηναϊκό, σχετικά με τον ρόλο των Πατέρα και Σισέ σε αυτήν. Πάντως ένα ακόμα συμπέρασμα είναι πως ο Βγενόπουλος δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για να είναι αυτός που θα αναλάβει την ομάδα, όσο για το να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Τέλος εξέφρασε κάθετη αντίθεση σχετικά με την πώληση βασικών παικτών.


Γιάννης Βαρδινογιάννης: Αμέσως μετά τον Α. Βγενόπουλο μίλησε ο Τζίγγερ. Ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού παραδέχτηκε την περιβόητη συνάντηση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο στο ξενοδοχείο "Πεντελικό", όπου οι δυο τους συζήτησαν ζητήματα προσωπικής φύσεως και με το επιχείρημα πως αυτές οι δύο οικογένειες είναι που προσφέρουν στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια σταμάτησε μία διαμάχη που κρατούσε καιρό και τελικά τα βρήκανε. Επίσης παραδέχτηκε πως παρείχε προσωπική φρουρά στον εκδότη εφημερίδας Derby μέσω γνωριμιών του στην Ελ.Ας. Όταν του έγινε ερώτηση για την έκθεση της Deloitte, παρά το γεγονός πως παραλήφθηκε το σημείο της έκθεσης που λέει πως δεν έχει ισχύ σε περίπτωση αγοραπωλησίας, ο Γ. Βαρδινογιάννης είπε πως έχει γίνει η αποτίμηση πράγμα που είναι αρκετό και πως δε χρειάζεται να γίνει έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. Ειδικά στο τελευταίο ήταν κάθετος. Σχετικά με την Παιανία είπε πως είναι απλά ένα οικόπεδο και πως οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες αν θέλουν μπορούν να αγοράσουν ένα άλλο οικόπεδο πχ του Πανιωνίου! Όσον αφορά τις επιστολές που αντάλλαξε με τον Πατέρα είπε πως αυτά είναι μεταξύ τους και δεν αφορούν τον κόσμο. Παρά το γεγονός πως οι επιστολές αυτές, όπως του τόνισαν και οι δημοσιογράφοι, έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό και με την παραίτηση του προέδρου του. Για να απαντήσει πως "εντάξει τα βρήκαμε εμείς".


Νικόλας Πατέρας: Σίφουνας ήταν τέλος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ, Ν. Πατέρας. Ο κ. Πατέρας τόνισε αρχικά πως όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και την Παιανία δε μπορούμε να μιλάμε για σπίτια με υδραυλικά και οικόπεδα. Στη συνέχεια ήταν άκρως αποκαλυπτικός αφού δημοσιοποίησε μέρος των ανακοινώσεων μεταξύ αυτού και του Τζίγγερ. Με λίγα λόγια αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο παραιτήθηκε ήταν πως ο μεγαλομέτοχος "έκανε τον Κινέζο" στον πόλεμο που δεχόταν ο ίδιος ως πρόεδρος αλλά και η ομάδα. Ειδικά σε μία περίοδο -πριν δύο χρόνια- που κανείς δεν τολμούσε να αναλάβει την προεδρία σε μία πολύ δύσκολη για την ομάδα εποχή όπου όλα τα θέματα έκαιγαν. Ο ΠΑΟ είχε απαξιωθεί και χλευαστεί πολλάκις από τους αντιπάλους του, η παράγκα όργωνε και η ομάδα είχε χάσει το δρόμο της, με τη διχόνοια και την απογοήτευση να σημαδεύουν τον κόσμο. Τον ενόχλησε το γεγονός πως κατηγορήθηκε για κακοδιαχείριση. Κακοδιαχείριση σύμφωνα με τον Ν. Πατέρα δεν είναι να αυξάνονται τα συμβόλαια ή τα λειτουργικά έξοδα, αλλά να υπάρχουν μίζες από μεταγραφές και προσωπικά έξοδα να χρεώνονται στην ΠΑΕ. Στη συνέχεια τόνισε πως τα έσοδα της ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια δεν τα είχε ποτέ ο Παναθηναϊκός. Τέλος επιτέθηκε στις οπαδικές εφημερίδες Derby και Πράσινη με την πρώτη να έχει τη μερίδα του λέοντος. Πάντως υποστήριξε πως δεν τον ενόχλησαν τόσο τα κατάπτυστα δημοσιεύματα από τις εφημερίδες αυτές, όσο το γεγονός πως οι μεγαλομέτοχοι δεν πήραν θέση υπέρ του θεσμικού ρόλου που κατείχε στην ΠΑΕ. Υπέρ του προέδρου του ΠΑΟ δηλαδή. Όσον αφορά τις κατηγορίες της εφημερίδας Derby πως ο Πατέρας είναι φίλος με τον Μαρινάκη και θα τον βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα, αρνήθηκε να σχολιάσει και χαρακτήρισε με σκληρό τρόπο τον εμπνευστή τους.



13 σχόλια:

  1. tzingerbel se kanane rompa kai oi dyo.

    den theleis elegxo giati exete faei me xrusa koutalia apo ton pao.

    touloumpa kai epishma pleon prepei na allakseis epitheto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o tzigger poulaei trela re paidia. den vlepw fws sto tounel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. touloumpa ena kafe efages kai itheles kai prostasia mwrh kuria. giati arage? exeis thapsei ton panathinaiko kai den ntrepesai pou kukloforeis sto dromo, kinhth glitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. prwton anwnyme akribws apo panw mou , ase ta foustika kai tin mizeri propaganda sou kai paene akou ploutarxo na klapsete parea.

    deyteron : TOULOUMPA EGINES ROMPA , ROMPA ENTELWS DEN EXW NA PW KATI ALLO , KSEFTILISTIKES KAI NAI EISTE 1000 ATOMA POU SAS DIAVAZETE KAI OI 500 EINAI I IDIA H DERBY.

    triton :PANMEGISTE TERASTIE KAI @@TE PROEDRA NIKOLA PATERA TA EXEIS 1000 KILA TO ENA KAI APORW PWS TA SERNEIS MIA ZWI THA TRAGOUDW NIKOLA PATERA SE AGAPW.

    tetarton : ANTREA EISAI THEOS ESY EISAI PANATHINAIKOS

    pempton : PAVLO DES PION AYTISTIKO STIRIZEIS KAI POSO REZILI SE EXEI KANEI. MAS PRODOSES KAI MAS POULISES OSO LIGOI STON KOSMO AYTO.



    EKSW OI TSATSOI TOU BARDINOGIANNI
    EKSW OI TSATSOI TOU BARDINOGIANNI
    EKSW OI TSATSOI TOU BARDINOGIANNI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re file den kanw propaganda gia ton tzigger.eisai me ta kala sou?

    apla vlepw oti oso rompa kai na ginetai o giannakhs twra pleon me ton paulo sto pleuro tou to paizei cool. afou den kathetai sto trapezi, oute dexetai elegxo sthn pae, giauto lew oti den vlepw fws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειπε ποσο ο βγενο. απο 10 εως 30 μυρια.τον καλεσε να τα βρουν στο ιδιο τραπεζι και δεν απαντησε.

    τερμα οι δικαιολογιες τζιγγερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=SJ7usn3LOMs&feature=player_embedded#

    gamato video

    poula fyge trexa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χορταρι γιατι κρατας αποστασεις κ δεν λες τι πραγματικα εγινε?
    γιατι δεν λες οτι ο τζιγγερ κανει πλακα και δεν πουλαει?
    αποστασεις κ εσυ χορταρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μάλλον δεν διαβάζεις "Χορτάρι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://stopstonpolemo.blogspot.com/2010/07/blog-post_05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ANΩΝΥΜΕ ΧΟΝΤΡΕ ΩΡΑΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ.
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. touloumpa den kserenetai h glitsa sto plhktrologio? pws mporeis kai grafeis sunexeia re pousth?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κωστας γκοντζος VS pateras

    http://www.youtube.com/watch?v=heqbkFve2NY

    ΑπάντησηΔιαγραφή