Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Αυτή είναι η παλία εποχή


Ειρωνική προσέγγιση της "Πράσινης" στο θέμα Μαρινάκη - Ολυμπιακού. Για "εποχή Επστάιν" κάνει λόγο η εφημερίδα, ενώ η μόνιμη στήλη του "Πρασινοφρουρού" εκφράζει σιγουριά πως "θα είναι ακόμα πιο εύκολο το επόμενο πρωτάθλημα". Οι Μιραλάς, Λίνεν και Επστάιν είναι η εποχή Κόκκαλη. Μήπως θα έπρεπε η εφημερίδα να δει λίγο πρώτα "την νέα εποχή" και μετά να καθυσηχάσει τους φίλους του Παναθηναϊκού για την διατήρηση των κεκτημένων; Διότι ήδη από την πρώτη μέρα Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, διαβάζουμε ονόματα παικτών παγκοσμίως γνωστών και αναμφισβήτητης ποιότητας. Και φυσικά αν αρχίζουν να σκάνε και κάποια από αυτά τα ονόματα στο Λιμάνι τότε δε θα είναι και τόσο εύκολο το επόμενο πρωτάθλημα.

Πόσο μάλλον όταν λίγο πιο πάνω στην εφημερίδα διαβάζουμε για Φρέιτας τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟ και για μεγάλα πράγματα. Δύο έννοιες αντικρουόμενες. Παραθέτουμε και το πρόσφατο άρθρο για Φρέιτας:

Ο Φρέιτας επί σειρά ετών ήταν ρεπόρτερ (!) πορτογαλικής εφημερίδας για τα θέματα της Πόρτο. Στα τέλη της περασμένης δεκαετίας αποφασίζει να αξιοποιήσει τις γνωριμίες του και να ακολουθήσει το επάγγελμα (!) του τεχνικού διευθυντή. 11 χρόνια τώρα έχει περάσει από δύο ομάδες. Την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και την Μπράγκα. Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να καταστρέψει τη Σπόρτινγκ όταν μέσα σε δύο μεταγραφικές περιόδους κατάφερε να διώξει από την ομάδα τους (κρατηθείτε): Ούγκο Βιάνα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κουαρέσμα και Ζαρντέλ (2002-2003), βάζοντας στα ταμεία της ομάδας σχεδόν 23 εκατομμύρια ευρώ. Την μεθεπόμενη χρονιά αποφασίζει να "ενισχύσει" κι άλλο την Σπόρτινγκ πουλώντας τα αστέρια της ομάδας (Ντάνι και Κιρόγα) και αγοράζοντας τους Ντουαλά και Ενακαρίρε!!! Μέσα στα 11 χρόνια που ασκεί το επάγγελμα έχει εξοικονομήσει για τις ομάδες του πάνω από 35 εκ. ευρώ ενώ οι μεταγραφές του στοίχισαν σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ...

8 σχόλια:

  1. gkotzofrouroi erxetai o pateras... gonatiste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρασινη με τζιγγερ και φρειτας εχεις εξασφαλισμενο το πρωταθλημα του χρονου? ποιο πρωταθλημα? για το ποιος δεν θα χρωσταει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KLEISTE TIS KWLOFYLLADES PRASINH KAI NTERTI. DEN XREIAZOMASTE ARD STON PANATHINAIKO. AYTOI XREIAZONTAI TON PAO GIA NA ZHSOUN, AFOY TOY PINOYN TO AIMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντερμπι 900 φυλλα
    Πρασινη 1900 φυλλα.
    Αυτη ειναι η απηχηση σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέμε ότι οι Παναθηναϊκοί είναι διαφορετικοί. Επειδή οι δύο αυτές εφημερίδες έχουν κάνει άλλες φορές λαθάκια κι άλλες εγκλήματα φτάνουν κάποιοι στην άλλη άκρη της όχθης λέγοντας να κλείσουν. Συμφωνώ και επαυξάνω και εύχομαι σε αυτούς που το λένε να μείνουν με τη sportday, την εξέδρα και την γκολ, άντε και λίγο Πρωταθλητή. Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτες τις φυλλαδες που μας λες, τις ξερουμε και τις εχουμε κανει περα και στο κατω κατω δεν μας ενδιαφερουν μιας και ειναι φουλ γαυροπροπαγανδα.... οσο για την πρασινη (και καλα) και την πραβδανα κλεισουν γιατι απλα δεν υπηρετουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, αλλα τα συμφεροντα καποιων....

    ε-ε-ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. de diavazoume sporday goal kai exedra vasilh.fws diavazoume fanatika.apo prasinh xilies fores kalutera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Vasikaki ligotero polemo kanoyn ston Pana8hnaiko oi "antikeimenikes" apo tis prasines!

    ΑπάντησηΔιαγραφή