Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Eθνική Ελλάδος γεια σου!


Την τελευταία κλείστη προπόνηση της Εθνικής πριν αναχωρήσει για το Ντονεσκ παρακολούθησε το Χορτάρι και σας μεταφέρει αυτά που είδε! Όχι σαν δημοσιογραφικό ρεπορτάζ αλλά όπως θα τα έλεγε ένας απλός φίλαθλος. Οι διεθνείς με τις προσθήκες των Τζαβέλλα και Γκαλίτσιου αφού γυμνάστηκαν και ζεστάθηκαν για τα καλά έπαιξαν το καθιερωμένο διπλό στο μισό γήπεδο! Οι όμάδες ήταν θα λέγαμε ο Παναθηναϊκός από τη μία με τους Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Νίνη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη μαζί με τους Μόρα, Γκέκα και Γκαλίτσιο και οι υπόλοιποι από την άλλη με τους Σηφάκη, Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα, Μάκο, Σαμαρά, Πλιάτσικα, Χαριστέα, Μητρογλου και Τζιόλη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραγκούνης και Κυργιάκος. Το σκορ έληξε 7-5 υπέρ των πρώτων όταν τον αγώνα σταμάτησε ο Τοπαλίδης (μετα από επικίνδυνο μαρκάρισμα του Χαριστέα στον Σαλπιγγίδη που τον άφησε κάτω για μερικά λεπτά) με ένα αστειάκι λέγοντας προς τους διεθνείς ότι δεν μετράτε καλά, ο αγώνας πήγε στα πέναλτι! Προφανές λοιπόν ότι ο Όττο Ρεχάγκελ έχει και στο μυαλό του το ενδεχόμενο του 0-0. Έκει σκόραραν όλοι, εκτός από τους Μήτρογλου και Νίνη, ενώ ο Ρεχάγκελ έδωσε και κάποιες οδηγίες μάλιστα στους διεθνείς για τις εκτελέσεις τους. Άξιοσημείωτο όμως ότι στο διπλό ο Γερμανός απλά παρακολουθούσε χωρίς να δίνει κάποιες εντολές στους παίχτες!

Μικρά-μικρά:

-Πιο εύκολα αναπτυσσόταν η ομάδα των βασικών και το γεγονός ότι έπαιζαν μαζί όλοι οι πράσινοι είναι κάτι στο οποίο ο Ρεχάγκελ μάλλον στηρίζει πολλά. Ασύνδετοι οι αντίπαλοι χώρις κέντρο.
-Πολύ σταθερός ο Βύντρα, κινούταν πάντα υπό τις οδηγίες των συμπαικτών του χωρίς να κάνει λάθη.
-Περίπτερο στην επίθεση ο Κατσουράνης, όλο πλάκες και αστεία με Σπυρόπουλο Νίνη αλλά και με γκολ όπως συνηθίζει τελευταία.
-Συνεχώς ζητούσε μπάλα ο Νίνης με τη διαπεραστική φωνή του. Αυτό το παιδί διψάει για ποδόσφαιρο. Πολύ κινητικός και με κάποια γκολ.
-Από αμυντικό χαφ ο Πλιάτσικας αναζητούσε συνεχώς το γκολ χωρίς αποτέλεσμα.
-Από επιθετικός ο Σαμαράς γυρνούσε να πάρει τη μπάλα ακόμα και στην άμυνα. Αυτό που κάνει δηλαδή και στους αγώνες. Γιατί άραγε δεν του λέει κάτι ο Ρεχάγκελ να ανέβει. Είχε 5 σουτ εκτός περιοχής, τα 4 αουτ και το 1 γκολ.
-Ο Κωστας Μήτρογλου συνεχώς ξεφυσούσε που δεν έπερνε πάσες καθώς η ομάδα του δεν αναπτυσσόταν σωστά αλλά άναρχα.
-Ο Άγγελος Χαριστέας, πρώην ποδοσφαιριστής (δεν ξέρουμε αν υπήρξε ποτέ).
-Ο Αλέξανδρος Τζίολης. Απόρούμε πως αυτό το παιδί έγινε ποδοσφαιριστής και έπαιξε ακόμα και στον Παναθηναϊκό και τώρα έχει κληθεί και στην εθνική. Το παιδί βαριέται που ζει. Αυτό δηλαδή που βλέπαμε και όταν έπαιζε.Όλο "πάμε Αλέξη" και "άντε Αλέξη" άκουγε.

Εν κατακλέιδη η Εθνική αναχωρεί με καλό κλίμα στις τάξεις της. Οι διεθνείς πιστέυουν στους εαυτούς τους και υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Απορίας άξιο γιατί κάποιοι παίχτες δεν προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ακόμα και στη προπόνηση, να κανουν δηλαδη αυτο που ξέρουν καλύτερα, να παίξουν στη θέση τους και να δείξουν στον Όττο Ρεχάγκελ ότι αξίζουν μια θέση στους αρχικούς έντεκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου