Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Εσείς μιλάτε...



...όμως οι εφημερίδες και όχι μόνον, αποθεώσανε τους «πιτσιρικάδες του Ζίκο» μετά από 1,5 παιχνίδι που έκαναν. Κάποιοι τους πήραν τα μυαλά και τους φουσκώσανε, τους παραφουσκώσανε μάλλον την αυτοπεποίθηση. Σε βαθμό τέτοιο ώστε να «μιλάνε οι παλιοί και οι νέοι να τους γράφουνε, λες και γίνανε ξαφνικά οι βεντέτες της ομάδας».

Εδώ δύο σημεία έχουμε να παρατηρήσουμε. Καταρχήν αυτό το «λες και γίνατε οι βεντέτες ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ» που λέει ο Αντώνης στους πιτσιρικάδες. Αν όντως έχει μεταφερθεί σωστά από τα αποδητύρια του ΟΣΦΠ (!) χτυπάει λίγο άσχημα. Ίσως να φανερώνει και κάποια κατάσταση… Δηλαδή οι «πραγματικές» βεντέτες της ομάδας, δεν πα να μιλάει ο προπονητής και ο αρχηγός, στα τέτοια τους, τους γράφουνε; Ενώ οι «νέοι» δεν δικαιούνται προφανώς λίγο «ωχαδερφισμό» και δαύτοι. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις βέβαια. Τέλος πάντων, προχωράμε στο επόμενο.

Όπως γράψαμε αρχικά, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να μιλήσουν για χρυσά πιτσιρίκια κτλ. Μην απορήσετε αν είναι οι ίδιοι που κατηγορήσουν τους μικρούς σε περίπτωση απώλειας κι άλλων βαθμών. Γιατί κατά κει πάει το πράμα…

2 σχόλια:

  1. Αυτα που γραφετε εδω, τα ειπε ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ο Νικολακοπουλος στον ΣπορτFM. ΤΩΡΑ σας λέω, για το ποσο κακο κανουν οι δημοσιογραφοι στους νεαρους παιχτες.

    Χορταρι εισαι πολυ μπροστα, συνεχιστε μαγκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tha plhrwsoun kai th nufh ta pitsirikia sto telos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή