Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Πήρε το "Χ" που ήθελε!


Τον ένα βαθμό που του δίνει το δικαίωμα να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στον τελευταίο αγώνα με τη Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, κατάφερε να πάρει χθες βράδυ ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άλκμααρ στην Ολλανδία. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι όπου η μία φάση διαδεχόταν την άλλη οι δύο ομάδες τελικά έμειναν στο 0-0. Περισσότερες φάσεις για τους Ολλανδούς ιδίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στην επανάληψη με κάποια επικίνδυνα σουτ, ένα εκ των οποίων μετά απο κόντρα παρολίγο να στοιχίσει στους ερυθρόλευκους αν δεν υπήρχε ο Αντώνης Νικοπολίδης που έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός είχε και αυτός τη μεγάλη του φάση στο πρώτο μέρος όταν ο Όσκαρ άνοιξε τη μπάλα στον Ζαϊρί αλλά ο τελευταίος σούταρε άψυχα πάνω στον τερματοφύλακα. Από 'κει και πέρα άλλη μια φάση με τον Μήτρογλου στο πρώτο μέρος με τον νεαρό επιθετικό να μην μπορεί να πιάσει την κεφαλιά όπως θέλει από πλεονεκτική θέση και ένα δυνατό σουτ του Ντουντου στο δεύτερο μέρος που έφυγε ένα μέτρο δέξια από την εστία του Ρομέρο. Οι ερυθρόλευκοι πάντως παρά τη διπλή ζώνη άμυνας δεν έχαναν την ευκαιρία να απειλούν την Άλκμααρ στην κόντρα και πολλές φορές οι σέντρες των Ζαϊρί και Γκαλίτσιου δημιουργούσαν αναστάτωση στο κέντρο της άμυνας των Ολλανδών. Κάτι που θέλαμε να θίξουμε και σε αντίθεση με κάποια σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων είναι η άμυνα των ερυθρολέυκων. Τα ατομικά λάθη κάποιων παιχτών παραλίγο να στοιχίσουν στον ΟΣΦΠ σε 3-4 περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Το γεγονός λοιπόν ότι δεν στοίχισαν αυτά τα λάθη(ιδίως στις 3 ευκαιρίες του Λενς) δεν δίνει σε το δικαίωμα σε μερίδα του τύπου να τα θάβουν κάτω απ' το χαλάκι και να προβάλουν μόνο τη τελική εικόνα με βάση το σκόρ.

Και για να χαριτολογήσουμε και λίγο, με μία μόνο αλλαγή τελείωσε το ματς ο Ζίκο και αυτή στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Δεν χρειάστηκε να κάνει άλλες όμως αφού τις έκανε ο Κούμαν για αυτόν! Ο Ολλανδός προπονητής με τις αλλάγές του στο β' μέρος κατάφερε να εξανεμίσει τις όποιες έλπιδες της Άλκμααρ για τη νίκη!

8 σχόλια:

  1. kala h eukairia tou zairi ama thn eixe kanei h alkmaar oute kan tha thn edixnan sta stigmiotypa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΒΑΖΕΛΕΣΤετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2009

    ΝΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ Χ, ΧΩΡΙΣ 8 ΠΑΙΧΤΕΣ. ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ;;;;;

    ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ, ΓΚΑΛΕΤΙ, ΤΟΡΟ, ΝΤΑΡΜΠΙ, ΝΤΙΟΓΟ, ΜΑΡΕΣΚΑ, ΛΕΝΤΕΣΜΑ, ΑΒΡΑΑΜ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Χ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ;?:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. axaxaxaxaxaxaxaxa
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa

    GAYRE APO PANW ELIWSA RE MAN, RESPECT.

    8 PAIXTES LES KAI EXEIS BALEI 7 PRWTON.

    KAI DEUTERON O MARESCA EPEZE RE FILE, ALLA ETSI OPWS EPEZE POU NA TON 8YMH8EIS

    MPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ". ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΟΥ 1996, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ; Ή ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΟΥΜΠΛΕΥ;

    ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΒΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν επαιζε ο Μαρεσκα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΤΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ 6η ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 12η ΒΕΛΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. afou to x den ithele o ziko re?
    axaxaxaxaxaxaxaxaxa
    den paizeste re gauroi
    apolaush sketh eiste
    axaxaxaxaxaxaxaxa
    ntountou mareska mpainovgainoun axaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή