Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Τελευταίο χαρτί;

Παραλήρημα!
Διάλογοι στο Ρέντη που είδαν το φως της δημοσιότητας (σούπερ κλισέ!)


«Σταμάτα τα πιστόλια»

Ο Κόκκαλης σε κάποια φάση ρώτησε τον Μήτρογλου τι εννοεί όταν πανηγυρίζει και σχηματίζει με τα χέρια του κάτι σαν… πιστόλια. Ο νεαρός επιθετικός του είπε ότι είναι «κάτι που το κάνει με τους φίλους του» και ο πρόεδρος του απάντησε να είναι πιο προσεκτικός γιατί προκαλεί.

«Κάνεις πολλές δηλώσεις»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε τετ -α- τετ και με τον Ντουντού με τον οποίο συνομίλησε για ένα τρίλεπτο. Του είπε να δείξει τον πραγματικό του εαυτό μέσα στο γήπεδο και να κόψει τις πολλές δηλώσεις στην πατρίδα του και τον ίντερνετ.

Τα… πήρε με Ζίκο

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δυσαρεστήθηκε χθες και με τον Ζίκο γιατί ενώ ο ίδιος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τις 2 το μεσημέρι ο προπονητής του Ολυμπιακού έφτασε αργοπορημένα πέντε λεπτά μετά τις 3. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην προλάβει να τα πει με τον Βραζιλιάνο τεχνικό κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο…
«Θα τα πάρω»

«Αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε είναι να νικήσετε τον Παναθηναϊκό. Είστε καλύτεροι κι αν δεν νικήσετε, θα τα πάρω! Θα έχετε πρόβλημα αν δεν τα καταφέρετε. Θα τα πάρω στο κρανίο. Θέλω να είστε αποφασισμένοι, να πεθάνετε στο γήπεδο αν χρειαστεί! Βρείτε τον τρόπο, κόψτε τον λαιμό σας. Δεν με ενδιαφέρει. Στην τελική… “σκότωστε τους”, δεν με νοιάζει. Ας μείνει ο Παναθηναϊκός με πέντε ή και με δυο παίκτες! Αν δεν νικήσετε πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουν τα πάνω-κάτω».

«Θα πάθω έμφραγμα»

Αναφορικά με τον αγώνα στα Γιάννινα, ο Κόκκαλης είπε στους παίκτες: «Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Πάλι γκολ στο τέλος; Θα πάθω έμφραγμα! Δεν με νοιάζει τόσο η ισοπαλία, αλλά η χαλαρότητα που δείχνετε. Δεν γίνεται να χάνουμε βαθμούς από Ηρακλή και Γιάννινα στο 90ʼ. Να φάτε γκολ στο 30ʼ, οκ. Αλλά όχι στο 85ʼ, στο 90ʼ και στο 92ʼ!».


Πραγματικό παραλήρημα από τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ. Τελευταίο χαρτί ίσως; Οι απειλές προς τους παίχτες εννοούμε. Το μόνο που δεν τους είπε ήταν «Αν χάσετε θα σας σκοτώσω και μετά θα φουντάρω από καμιά ταράτσα»…

8 σχόλια:

  1. Einai dynaton o k.Kokkalis me tosa xronia peiras,enw einai proedros mias istorikis omadas na xrisimopoiei tetoies ekfraseis("skotwste tous","as meinoun me 5 i 2 ") gia paixtes pou prin mia bdomada esteilan olous tous Ellines sta ourania me tin prokrisi sto Mundial? Exw taksidepsei pantou me tin Ethniki kai thewrw pws einai foul ap'ton proedro enos syllogou na akougontai tetoia pragmata..Diladi ti na perimenoume ap'tous filathlous tou Olympiakou tin kyriaki?Na erthoun me pyromaxika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. skotwste tous e??malista... pou einai o athlitikos dikasths??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ksekolate!! stous paixtes tou o allos mporei na leei oti thelei!to problima einai allou.thimithite ti eixe ginei me ton jigger otan eixe pei stin kopi tis pitas perisy "gamiste to thrino" an thimamai kala.eixe bouiksei o topos me toys ARD na lene oti theloun.twra mouga oloi oi antikeimenikoi....

    george

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη βριζετε. Και μην αναπαράγετε ύβρεις. Από όπου κι αν προέρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poioi ard re geoarge auto to pragma prepei na teleiwsei kapoia stigmh me ton kokkalh.oi ard einai to thema ti lene?oti prhronontai autoi auto lene.uparxoun nomoi se auto to kratos? uparxei athlitikh dikaiosunh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο θείος έχει κάποιες υποθέσεις στο αρχείο αν θυμάμαι καλά.πολύ πιο σοβαρές από τη συγκεκριμένη.επομένως για ποιά δικαιωσύνη μιλάμε??οι νόμοι είναι για εμάς τους θνητούς... δυστυχώς!!!γιατί εάν σε αυτή τη χώρα τηρούνταν οι νόμοι τότε ο θείος θα έπρεπε να ήταν αλλού και ο gay-ros στη Γ εθνική.

    george

    ΑπάντησηΔιαγραφή