Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ο Θανόπουλος σήμερα, το "Χορτάρι" τότε...

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ν. Θανόπουλος μίλησε για όλους και για όλα σήμερα σε μία μεγάλη συνέντευξη τύπου. Για το πριν το τώρα αλλά και το αύριο. Για το τώρα παραδέχτηκε πως υπάρχει οικονομικό ή καλύτερα ταμειακό πρόβλημα στην Ένωση. Για το αύριο χαρακτήρισε τον Μπομ Κοζώνη ως την μοναδική και ιδανική λύση.


Ο Θανόπουλος δε θέλησε να μπει σε ονοματολογία σχετικά με το ποιος βάζει τρικλοποδιές στο deal με τον Κοζώνη. Αναφέρθηκε όμως στην κακοδιαχείριση των απολύσεων (Φερέρ) των μεταγραφών αλλά κυρίως των οικονομικών της ΠΑΕ επί προεδρίας Νικολαΐδη.

Για το πριν επίσης, το Χορτάρι είχε γράψει στις 8 Οκτωβρίου: "Ντέμη πες αλεύρι...όλο και κάποιος τέλος πάντων τον γυρεύει. Αυτοί που τον γυρεύουν σίγουρα είναι οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, διότι τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για την προεδρία Ντέμη στην Ένωση, είναι ολοένα και πιο αποκαρδιωτικά. Για να το πούμε στην καθομιλουμένη, υπάρχουν βαριές κατηγορίες από τους μετόχους πως ο Νικολαΐδης έφαγε λεφτά. Ή τουλάχιστον οι άνθρωποί του. Και όχι απλά φαγώθηκαν χρήματα, αλλά η όλη φάση ήρθε να προστεθεί στην ήδη άθλια διαχείριση των οικονομικών της ΠΑΕ από τον Ψωμιάδη κτλ."

Μετά από ένα και κάτι μήνα ήρθε ο Πρόεδρος (για όσο ακόμα τέλος πάντων) της ΠΑΕ ΑΕΚ να μας επιβεβαιώσει, αλλά και πάνω απ’ όλα να αποδείξει πως η αλήθεια, δεν έχει σημασία πότε, αλλά θα λάμψει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου