Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Θα έβγαινε στη σύνταξη;;;



Η Real News έχει βγει με το βαρύγδουπο ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ, αναφερόμενη -στο αθλητικό της ένθετο- για τις 60 συμμετοχές του Ντούντου σε ενάμιση χρόνο σε Ρωσία και ΟΣΦΠ. Ότι δηλαδή είναι πολλά ματς, θαύμα που δεν έχει βγει "οφ" ο βραζιλιάνος των πειραιωτών, άσχετοι με λίγα λόγια όσοι τον κατακρίνουν για τις εμφανίσεις του και τα σχετικά.

Εντάξει. ΟΚ. Το πιάσαμε το νόημα. Βέβαια ο Ντούντου σίγουρα έχει διαφορετική άποψη διότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για το μεγάλο του πόθο, να αγωνιστεί στην Εθνική Βραζιλίας. Στο αμέσως προηγούμενο θέμα, διαβάζουμε για τις 17 συμμετοχές που είχε ο αρχηγός Ζιλμπέρτο Σίλβα με τη Σελεσάο τον τελευταίο χρόνο. Και ρωτάμε. Φαντάζεστε να είχε κληθεί ο Ντούντου έστω και στα μισά από αυτά τα ματς στην Εθνική του; Δε θα έβγαινε απλά "νοκ άουτ", αλλά στη ...σύνταξη, αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τα δακρύβρεχτα της Real News. Ο παίχτης να αγωνίζεται θέλει κύριοι. Να παίζει. Ο παίχτης...

Η κακή διαχείριση πάντως που έχει γίνει σε αρκετούς παίχτες του Ολυμπιακού βγάζει στη φόρα πολλά προβλήματα "σκασίματος" παιχτών. Και δυστυχώς αυτή η κακοδιαχείριση και επιχείρηση "ξεζούμισμα" δεν έχει να κάνει μόνο με τον Τιμούρ και τον Ζίκο. Αλλά και τον Βαλβέρδε... Rotation; μπααα... Μεταγραφές;; Ζόρικα... Τα προβλήματα; Ε, κάποτε βγαίνουν στη φόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου