Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Κυκλοφοριακή συμφόρηση…

Το ντέρμπυ της Γαλλίας ανάμεσα σε Λυών και Μαρσέιγ έληξε 5-5!!! Παραθέτουμε το ρεπορτάζ…

Ο Πιάνιτς μόλις στο 3ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθήσει. Στο 12’ η Μαρσέιγ ισοφάρισε με τον Ντιαβαρά, ωστόσο η ομάδα του Κλοντ Πιέλ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 15ο λεπτό με δράστη τον Γκοβού.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν εκ νέου λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Σεϊρού ενώ με τα τέρματα των Κονέ (47’) και Μπραντάο (79’) ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 2-4.
Παρ’ όλα αυτά, η Λιόν δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ανατρέψει πλήρως το σκηνικό. Συγκεκριμένα, ο Λισάντρο Λόπεζ πήρε το όπλο του και με δύο γρήγορα τέρματα στο 81’ και το 84’ έγραψε το 4-4. Η ολική ανατροπή για την Λιόν ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Μπαστός.
Όμως δεν είχε τελειώσει τίποτα. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει στα τελευταία δευτερόλεπτα και χάρη σε ένα αυτό-γκολ του Τουλαλάν απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με το εκπληκτικό από κάθε άποψη 5-5!!!

Και αναρωτιόμαστε τώρα εμείς, αν είχαμε μία τέτοια εξέλιξη στο επερχόμενο ντέρμπυ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τι θα γινότανε!!! Πάντως μία κυκλοφοριακή συμφόρηση από τα ασθενοφόρα στο Λεκανοπέδιο θα την είχαμε…


1 σχόλιο:

  1. το εχουμε δει χορταρι στο καραιταβλι με τον Σαμαρα να κανει το 3-4 στο 90φευγα, τοτε που ο κηπουρος ετρωγε πετρες απο την Λ7....

    ΑπάντησηΔιαγραφή