Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


Βαριές κουβέντες για τον Ολυμπιακό είπε σε συνέντευξή του ο πρώην τερματοφύλακας των πειραιωτών, Λέμενς. Τα σημεία που προκάλεσαν αίσθηση:

«Όταν πήρα μεταγραφή στην ομάδα το 2005 η ομάδα είχε χάσει το πρωτάθλημα μετά από επτά συνεχείς τίτλους. Κάτι το οποίο ο πρόεδρος δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα! Συχνά μας ασκούσε πίεση, μάλιστα όταν βλέπαμε καμία φορά καμία εικοσαριά σωματοφύλακες στην προπόνηση, ξέραμε ότι ο πρόεδρος θα ερχόταν.

Ο κ. Κόκκαλης είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ελλάδα. Όταν ο πρόεδρος ερχόταν να μας μιλήσει όλοι καθόμασταν "σούζα". Οι νέοι παίχτες γνώριζαν τι συνέβαινε και δεν τους φαινόταν παράξενο. Μόνο όταν καθόταν ο πρόεδρος καθόμασταν και οι υπόλοιποι. Ο κ. Κόκκαλης είναι λίγο δικτάτορας!

Όταν καταλάβεις πόσα χρήματα έβαζε στην ομάδα για παίκτες και εγκαταστάσεις, είναι λογικό να περιμένει κάτι για αντάλλαγμα. Στον Ολυμπιακό μετράει ένα πράγμα, η νίκη.

Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι απλά. Όταν δεν σε χρειάζονται πια, ξαφνικά διαβάζεις στον Τύπο διάφορες περίεργες ιστορίες για εσένα. Στην Αθήνα μόνο υπάρχουν επτά αθλητικές εφημερίδες. Συχνά αρκετές από αυτές ήταν καθοδηγούμενες από τον πρόεδρο. Ο Τύπος στην Ελλάδα είναι μια τρελή υπόθεση. Γράφονται καθημερινά ψέματα.

Οι Νικοπολίδης και Στολτίδης είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι. Δεν ξέρω άλλους παίκτες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου