Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ρεσιτάλ ερωτήσεων Μανώλη Δράκου

Στην εκπομπή που παίζει αυτή τη στιγμή στo Nova Sports1 (Super Goal) με παρουσιαστή τον Μ. Δράκο. Ο Δράκος έχει καλεσμένο τον Κ. Τσάνα (προπονητή στην εθνική ομάδα νέων, και παλαίμαχο παίχτη του Λεβαδειακού, του Αθηναϊκού, του Εθνικού Πειραιώς και άλλων ομάδων).
Η εκπομπή σε κάποια στιγμή παίζει αφιέρωμα στον Τσάνα και μας δείχνει κάποια γκολ που πέτυχε όσο αγωνιζόταν στα ελληνικά γήπεδα.
Οι ερωτήσεις που ακολουθούν από τον Μανώλη Δράκο απλά δεν υπάρχουν (κλισέ) !!!

Βλέπουμε τον Τσάνα να σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού με τη φανέλα του Λεβαδειακού, το πρώτο του γκολ στην πρώτη εθνική. Ερώτηση από τον Δράκο: "Σου άρεσε το γκολ που πέτυχες;;". Όχι δεν του άρεσε ρε Δράκο, ξενέρωσε ο άνθρωπος, ούτε στον εχθρό του δηλαδή...!

Μετά παρακολουθούμε ένα υπέροχο γκολ του Κώστα Τσάνα. Ως παίχτης του Αθηναϊκού πετυχαίνει γκολ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) εναντίον της Βέροιας. Οπότε γυρνάει η κάμερα στο στούντιο για να κάνει την ερώτηση ο θεούλης ο Δράκος προς τον Τσάνα: "Κώστα, γκολ από κόρνερ, δύσκολο ε;;". Όχι καθόλου δύσκολο, αφού σε κάθε ματς μπαίνουν 2-3 κόρνερ απευθείας...

Που τα βρίσκουν και τα ρωτάνε τέτοια πράγματα... Τόσο φτωχό ρεπερτόριο; Ή μήπως τόση χαζομάρα μαζεμένη; Πάντως εμείς γελάσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου