Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Άλκμααρ - ΟΣΦΠ σε λίγο!


Kόντρα στην κακή παράδοση αλλα και με κακό κλίμα λόγω της είδησης ότι ο αθλητικός εισαγγελέας αποφάσισε αυτεπάγγελτα να επέμβει για τις δηλώσεις του προέδρου του ΟΣΦΠ Σ. Κόκκαλη, οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται σε λίγη ώρα εναντίον της Άλκμααρ στην Ολλανδία. Είναι αλήθεια πάντως ότι πρόεδρος των Πειραιωτών θα μπορούσε να είχε αφήσει τις δηλώσεις του αυτές για μετά τον σημερινό αγώνα. Ή να έλεγε όσα είπε για την Άλκμααρ αφου προηγείται ο αγώνας αυτός του ντέρμπι ωστέ να πώρωνε και τους παίχτες τους για απόψε μιας και ο Ολυμπιακός πάει για το διπλό. Και όχι τίποτ' άλλο, αλλά η πρόκριση φέρνει λεφτά και τα λεφτά τις μεταγραφές που τόσο πολύ ανάγκη έχει ο ΟΣΦΠ. Δεν γίνεται ο Σ. Κόκκαλης να μην νοιάζεται για τις μεταγραφές...

4 σχόλια:

  1. Mpa, den mas ekane th gela o Thrylos kai toumpekiasthkame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MEGALH MPALA O GAYROS APOPSE. KALUTEROS PAIXTHS O OSCAR. DHLADH POSO PIO XAMHLA RE KAHMENOI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε δίκιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε πολλά να πουμε χθες βράδυ μετά το 0-0. Δεν είναι και του στιλ μας να γράφουμε ειδησειογραφικού τύπου θέματα, αλλά όπως και να 'χει το χρωστάμε!

    Για το σχόλιο τώρα του φίλου που λέει ότι τουμπεκιαστήκαμε(!), νομίζουμε πως μας αδικεί. Μόνο τουμπεκί δεν έχει κάνει το χορτάρι για πολύ σοβαρότερα θέματα του ΟΣΦΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή