Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Γερά με τσαμπουκά!



Ένας αναγνώστης στο χθεσινό μας άρθρο για το ντέρμπι σχολίασε:

"Για το γκολ που ξεκινάει απο λαθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Σισσέ τίποτα;

Για το οτι η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε μετά από 1,5 ώρα στο γήπεδο τίποτα;

Για τις κροτίδες, τους σουγιάδες, τα αεροβόλα στον Τζόρβα τίποτα;"


Για αρχή τονίζουμε ότι στο άρθρο μας περιοριστήκαμε στα στοιχεία που κατα τη γνώμη μας έκριναν τον αγώνα μέσα στο γήπεδο. Εκεί που πρέπει να παίζεται η μπάλα δηλαδη. Η φάση με τη λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ από την οποία ξεκινάει η φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού είναι πέρα πάσης αμφιβολίας πιστεύουμε. Μπορεί να έδωσε την ευκαιρία στον ΟΣΦΠ να κυνηγήσει το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να την αφαίρεσε από τον ΠΑΟ αλλά δεν έκρινε τον αγώνα. Για τα επεισόδια τώρα με το πούλμαν, τον σουγιά και το αεροβόλο που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός υπάρχουν δύο ερωτήματα. Πρώτον, είναι σωστο να γίνονται αυτά; Φυσικά και όχι. Αυτά είναι πράγματα που γυρίζουν το ποδόσφαιρο προς τα πίσω. Δεύτερον, επηρέασαν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτά τα γεγονότα και έκριναν το αποτέλεσμα; Την απάντηση μπορούμε να την πάρουμε μόνο έαν ρωτήσουμε προσωπικά τους παίχτες του Παναθηναϊκού που ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Διότι ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο Καραϊσκάκη με μπροστάρη τον Προεδρό του, γεγονός που απέκλειε έξαρχης οποιαδήποτε περίπτωση για έκτροπα όπως στη Ριζούπολη. Όλη τη βδομάδα η πράσινη ΠΑΕ κατάφερε με επικοινωνιακές νίκες να προκαλέσει την αναστάτωση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού λόγω των δηλώσεων του Σ. Κόκκαλη κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός κατέβαινε στον αγώνα με καλύτερη ψυχολογία έναντι του αιωνίου αντιπάλου του. Αντ' αυτού όμως όπως φάνηκε την καλύτερη ψυχολογία την είχαν οι παίχτες του ΟΣΦΠ. Εξού και τα λόγια του προέδρου του ΠΑΟ Νικόλα Πατέρα στην σημερινή προπόνηση.





"Κατέβηκα στο 'Καραϊσκάκη' να σας ενισχύσω και οι πιο πολλοί από σας ήταν απαράδεκτοι", είπε στην αρχή ο Πατέρας και πρόσθεσε: "Με εξαίρεση τον Σιμάο, τον Σισέ, τον Ζιλμπέρτο και τον Αλέξη τον Τζόρβα. Μετά το γκολ ήσασταν ανύπαρκτοι... Και τα Γιάννενα έχαναν 2-0 αλλά βρήκαν το κουράγιο και το γύρισαν.

Εσείς δεν είχατε πάθος! Περιμένω από κάποιους από σας να είστε ηγέτες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος και μας πικράνατε.

Ανταποδώσατε και σε εμάς και στον κόσμο πίκρα. Χάσατε πολύτιμους βαθμούς και εχθές και με τον Αστέρα Τρίπολης και στα επόμενα παιχνίδια θέλω μόνο νίκες.

Οποιος δεν έχει τσαμπουκά, να σηκωθεί να φύγει τώρα! Θέλω παίκτες μαχητές... Να συζητήσετε με τον προπονητή σας και να βρείτε τη λύση. Δεν σας παίρνει να απογοητεύσετε ούτε τον κόσμο, ούτε εμένα"

1 σχόλιο:

  1. proedre nikola patera kane auta pou prepei kai odhghse mas sto prwtathlima pou oloi toso polu theloume!eisai kai sy enas stratiwths tou pao!

    ΑπάντησηΔιαγραφή