Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Τον Ολυμπιακό τον ρωτήσατε;

Μέχρι στιγμής έχουν «ντύσει στα κόκκινα» τον Γιοβάνοβιτς, ο ίδιος αλλά και οι: προπονητής του, κάποιοι συμπαίκτες του, παιδικοί του φίλοι, μανατζαραίοι και τώρα και ο πατέρας του. Η μαμά του και η γιαγιά του λείπουν από τη λίστα. Η εφημερίδα Goal έκανε ολόκληρη αποστολή στο κέντρο της Ευρώπης, ολόκληρο αφιέρωμα 7 σελίδων (τονισμένο και κόκκινο το "7" για να το διαβάζει και πιο ευχάριστα ο «γαύρος») για να μας ενημερώσει για την επιθυμία της οικογένειας του Γιοβάνοβιτς να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Όλα αυτά βέβαια όταν εχθές διαβάζαμε στα ρεπορτάζ του ΟΣΦΠ πως ο Ζίκο αλλάζει τακτική και πλέον «δε θέλει έξω αριστερά παίχτη, αλλά στον άξονα». Είναι η κλασική περίοδος που 2 βδομάδες «ξυνόμαστε» με το συμπάθιο λόγω εθνικής και πρέπει να γράφουμε και τίποτα για τις ομάδες. Έτσι για να γράψουμε. Βέβαια ακόμα ένας παράγοντας που δυσκολεύει την περίπτωση Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό είναι καταρχήν οι απαιτήσεις του παίχτη για κάθε χρόνο συμβολαίου αλλά και οι απαιτήσεις της Σταντάρ οπού εκεί κι αν υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα…

1 σχόλιο:

  1. αρδακια εκει στη γκολ την επομενη φορα πηγαινετε μεχρι την τρουμπα να μαθετε.θα ξοδεψετε κανα 5ευρω βενζινη το πολυ αν εχει κινηση.μην τρεχετε τωρα στα εξωτερικα τσαμπα.

    αλλα δεν πατε γιατι με αυτα που θα σας πουν δεν θα έχετε τι να γραψετε μετα κ για κανα μηνα.οποτε πουληστε κουτοχορτο στα προβατα για την ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή