Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

O νόμος του ποδοσφαίρου και οι δύο τελικοί


Ο Παναθηναϊκός ένιωσε στο πετσί του εχθές για ακόμη μία φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τον νόμο του ποδοσφαίρου. Βέβαια αυτός ο νόμος πρέπει να είναι ο πιο "άνομος" νόμος που υπάρχει! Όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες, όταν έχεις τόσες κλασικές ευκαιρίες για να τελειώσεις το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, ε κάποια στιγμή θα το φας. Και δεν είναι μόνο οι ευκαιρίες. Είναι και τα λάθη. Του Νιόπλια. Όταν ο Μπάντοβιτς βγάζει τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο προπονητής των πρασίνων ίσως θα μπορούσε να περάσει μέσα στο παιχνίδι, στον άξονα τον Νίνη. Με τους Στολτίδη και Μαρέσκα "σκασμένους", ο Νίνης θα είχε μεγάλη ευκαιρία για κάτι καλό. Ένας παίκτης που φέτος, όποτε έχει βρεθεί σε καλή μέρα έχει κάνει όργια μαζι με τον Σισέ. Αντ' αυτού ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού πέρασε στο παιχνίδι αμέσως μετά το 0-1. Και όχι μόνο αυτό, αλλά 1 λεπτό αργότερα έδωσε την μπάλα στο πιάτο του Σισέ, ο γάλλος πρόλαβε τον Νικοπολίδη όμως για ακόμη μία φορά ήταν εκεί το δοκάρι. Ο φύλακας άγγελος του έλληνα κίπερ φέτος ( http://xortari.blogspot.com/2009/11/ba.html).

Το ντέρμπι για τον ΠΑΟ τελείωσε. Και αν άλλες χρονιές παρέμενε αήττητος από τον Ολυμπιακό, όμως το πρωτάθλημα το έχανε στα Γιάννενα και στην Ξάνθη, φέτος δεν ισχύει κάτι τέτοιο - μέχρι στιγμής.

Δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που μένουνε και είμαστε πρωταθλητές! Αυτό είναι το σύνθημα από σήμερα στην Παιανία. Και όντως, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του έναν τελικό. Και αν περάσει τον ΠΑΣ για το κύπελλο δύο τελικούς. Όμως χρονικά προηγείται ο τελικός του Περιστερίου σε 6 μέρες. Εκεί όπου αν νικήσουν οι πράσινοι, μάλλον τελειώνει και το πρωτάθλημα.

6 σχόλια:

  1. Πως γινεται να συμφωνω τοσο πολυ σε οτι γραφετε ρε παιδια; Μπράβο πραγματικά. Εσείς και ο Στρατής είστε όαση στα του Παναθηναϊκού. Όμως τελευταια πολυ γαύρο παίξατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai nai bebaia

    xortari de vlepw polu glypsimo ston patera twra teleutaia, giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντίνο εσύ; Ασχολήσου με τον Βίκτωρα και άσε τα μπλογκς ρε άχρηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mori porni bala xthes giati den mpikes oute mia fora mori eno kanonika eprpepe na mpeis 3 fores toulaxiston sto proto imixrono basei ton eykairiwn!kai den leo kathe eykairia gkol!leo ta dio dokaria tou salpi kai tou gilberto kai i tin kefalia tou vyntra i sti sentra tou vintra apo tin mikri perioxi pou petaxtike teleytaia stigmi o kipouros kai to foul tou cisse!!!re gmt poso kolofardoi mporei na eiste??!oust pouthenades!kolofardoi gay-roi!pao gera protathlima xana!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε οχι και κωλοφαρδοι οι γαυροι. Αλλα δε πειραζει αυτη τη νικη θα την "πληρώνουν" καιρό. Μόνο στάχτη στα μάτια τους θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. bill13 omos dn me noiazei pleon ti kanoun oi alloi kai toso apo ti stigmi pou to protathlima einai sto xeri mou!tous allous tous exo gia na gelao!akoma kai sto derby meta to telos tou agona eixa nevra alla gelaga me tin kolofardia tous!oi gay-roi itan einai kai tha einai gia panta geloioi!!!
    pao gera protathlima xana!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή