Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13

«Το ότι δε μιλάμε συχνά δε σημαίνει και ότι δε βλέπουμε ή ότι δεν ξέρουμε. Άλλωστε, σκοπεύαμε να μιλήσουμε για όλους και για όλα αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Και σε κάθε περίπτωση πριν από την Γ. Σ. της ΠΑΕ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΟΜΩΣ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΘΥΡΑ 13!


Κατ' αρχήν να ευχηθούμε προκαταβολικά σε γαύρους, αντικειμενικούς και σε ορισμένους δήθεν «πράσινους» συλλυπητήρια σε όλους σας για την απώλεια του πολυαγαπημένου σας νταμπλ! Και του χρόνου. Και για πολλά χρόνια ακόμα! Ότι και να κάνετε, όσο κι αν σας πονάει, θα μάθετε και θα συνηθίσετε να βλέπετε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή και τροπαιούχο. Αυτά που ξέρατε, ΤΕΛΟΣ!

Από τη λήξη λοιπόν του «ντέρμπι» με την ομάδα από τα Ταμπούρια που δικαίωσε πλήρως την καταγωγή της; Στον αγωνιστικό χώρο παρακολουθούμε μια λυσσαλέα επίθεση απ' όλους αυτούς που επί 15 και πλέον χρόνια ταΐζονται από τον «θείο» για να βιάζουν την νοημοσύνη και κοινή λογική οδηγώντας τα πράγματα σε καταστάσεις χωρίς επιστροφή. Επίθεση ενάντια στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, στο υγιές κομμάτι του και προσωπικά στον Νικόλα Πατέρα με στόχο: α) να γίνει η τελική προσπάθεια για να μην πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα και β) να ξενερώσει ο Πατέρας, να φύγει από τη μέση ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ. Για πρώτη φορά, με έκπληξη δεν ακούσαμε τίποτα για «τους αλήτες των γηπέδων που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο» αλλά τα πυρά στράφηκαν κατά της διοίκησης και του Πατέρα για δήθεν «ηθική ευθύνη» για τα «έκτροπα».

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ποια έκτροπα ρε υποκριτές: Τα καπνογόνα και τις κροτίδες; 30 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο σήμερα ανακαλύψατε ότι ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, σε ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τα καπνογόνα και οι κροτίδες είναι το πλέον συνηθισμένο θέαμα; Καλώς ή κακώς ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; Όσο για τη δύναμη της εικόνας που κάποιοι επικαλούνται εμείς αντιπαραθέτουμε τα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ πλάνα που χρησιμοποιηθήκαν από τα γνωστά γαύρο ΜΜΕ. Αυτά τα ΜΜΕ που στο ματς του πρώτου γύρου δεν είχαν πλάνα να δείξουν ούτε έξω από το γήπεδο ούτε και μέσα σε αυτό, ενώ πριν δύο χρόνια «εξαφάνισαν» 40000 λαού που διαδήλωσε ειρηνικά και άλλαξε την ιστορία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ βάζοντας τη βάση για το φετινό πρωτάθλημα ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και για τα όσα έρχονται στην συνέχεια.

Ποια έκτροπα; Ξαναρωτάμε. Ο τραυματισμός στο δάχτυλο της κοπέλας; Πως προκλήθηκε αυτός; Ποιος ευθύνεται γι' αυτό; Ποιος ρε όρνια με τα «ακρωτηριασμένα μυαλά» που θα κόβατε το αυτί της μάνας σας για να πουλήσετε ένα φύλλο.

Γιατί ξεφτιλίζετε έτσι την κοπέλα; Γιατί της βάζετε λόγια στο στόμα ρε ΑΛΗΤΕΣ; Εμείς εκφράζουμε τις ευχές μας για περαστικά στην κοπέλα και συγχαίρουμε τους ανθρώπους της ομάδας μας που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα της ηθικά και υλικά. Πληροφορηθήκαμε ότι το πρόβλημά της αποκαταστάθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου και πολύ σύντομα η αποκατάσταση θα είναι πλήρης.

Τότε λοιπόν, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τον τραυματισμό της κοπέλας, καθώς επίσης και τον υπάλληλο της ίδιας εταιρίας που είχε πράγματα ακρωτηριαστεί χάνοντας δύο δάχτυλα από κροτίδα που πέταξαν οι γαύροι στο μπάσκετ προ τριετίας. Αλλά τότε, έφταιγε η κακιά στιγμή και η ανύπαρκτη εκπαίδευση των σεκιουριτάδων., Σήμερα φταίει η Θ. 13 και ο Πατέρας. ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Πως εξισώνετε ένα ατυχές περιστατικό με το δόλο που ενέχει το να πυροβολείς τον τερματοφύλακα του αντιπάλου; ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕ. Πείτε επίσης τι συμβαίνει με άλλες διοικήσεις όπως π.χ. εκείνη του ολυμπιακού, που στους δεκάδες τραυματίες σε όλη τη χώρα και τις ισοπεδωμένες πόλεις από εκδηλώσεις και ψευτομαγκιές των περήφανων προβάτων-οπαδών του, όλα αυτά τα χρόνια (με αποκορύφωμα το χαμένο μάτι ενός παιδιού στην Πάτρα το 2000) ήταν μονίμως εξαφανισμένοι. Όπως πάντα άλλωστε. Όπως και στις επιθέσεις των υπαλλήλων της στα πούλμαν των ο0μάδων μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τι θέλετε τώρα, να απαριθμήσουμε ένα προς ένα τα ανδραγαθήματα του πράκτορα και των υπαλλήλων του από το 1991 μέχρι και σήμερα; Ευχαρίστως να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη. ΛΑΜΟΓΙΑ!

Τα ξεχάσατε βέβαια όλα αυτά διότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ σας έχει τρομάξει. Είχατε συνηθίσει την ομάδα γονατιστή, τα μαύρα χρόνια του Βαρδινογιαννισμού. Και τώρα τη βλέπετε έτοιμη να γιγαντωθεί και να μεγαλουργήσει. Γι' αυτό και έχετε σκυλιάσει να «σκοτώσετε» αυτόν τον πράσινο γίγαντα τώρα που είναι νωρίς. Ό)πως μπορείτε και με ότι μέσο έχετε. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!!

Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε ότι ακριβώς γίνεται σχεδόν κάθε Κυριακή στα γήπεδα όλου του κόσμου. Κάναμε ατμόσφαιρα όπως έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε. Όπως έκαναν πριν μια εβδομάδα στο «Βικελίδης», όπως πριν μερικές εβδομάδες στην Τούμπα, όπως, όπως, όπως. Εκεί βέβαια αρχιλαμόγια δεν ευαισθητοποιηθήκατε καθόλου, εκεί μιλάγατε για ηφαίστεια, κολαστήρια και φαντασμαγορικές εκδηλώσεις. Κατά τα άλλα, απαιτείτε να τιμωρηθεί η έδρα μας για το επόμενο παιχνίδι. Όχι ρε, δε θα τιμωρηθεί ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

Αν ο γαύρος για τα όσα έκαναν οι πίθηκοι στον πρώτο γύρο τιμωρήθηκε με πρόστιμο, με πρόστιμο θα τιμωρηθούμε και εμείς. Τι νομίζετε ότι έχουμε; 2005; Και ότι θα μας ξανακλέψετε το πρωτάθλημα; Την πατήσατε. Η σημερινή διοίκηση, σας πληροφορούμε ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και η απονομή θα γίνει με κόσμο. Παίξτε το τελευταίο σας χαρτί αλλά να ξέρετε ότι το χαρτί θα σας το κάψει ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και η ΘΥΡΑ 13 γιατί πολύ απλά τα υπόλοιπα σας τα έκαψε ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.

Και μιας και αναφερθήκαμε στον Πατέρα, ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η ΘΥΡΑ 13 παραδοσιακά με τις διοικήσεις δεν έχει πολλά πολλά. Μάλλον το αντίθετο. Επίσης, είμαστε εντελώς αντίθετοι με την προσωπολατρία, είτε πρόκειται για παίκτες είτε για παράγοντες. Άλλωστε, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανήκει στο λαό του και ο λαός κρίνει αν αυτός που ηγείται είναι ικανός να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τα όνειρά μας. Ε λοιπόν, ο Πατέρας μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί όχι απλά ικανός αλλά Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που είναι σε θέση να μας οδηγήσει εκεί που ονειρευόμαστε.

Στο πρόσωπο του προέδρου ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, βρέθηκε ο άνθρωπος που έθεσε τις βάσεις για έναν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ κυρίαρχο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βρέθηκε ένας άνθρωπος με ΗΘΙΚΗ και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ, που καθημερινά ασχολείται με την ομάδα και τον σύλλογο. Αυτός και το υπόλοιπο υγιές κομμάτι προσπαθεί να κάνει και πάλι τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ. Η χαώδης οικονομική διαφορά και η διαφορά σε επίπεδο αγάπης μυαλού και οργάνωσης όλου του ΥΓΙΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ έχει προκαλέσει αναταραχή σε όλο το σάπιο σύστημα που εγκαθίδρυσε ο «θείος» το οποίο υπηρετούν άπαντες σε αυτή τη χώρα μαζί και οι αυλικοί της προηγούμενης ιδιοκτησίας και διοίκησης.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΤΕ.

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ.

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ, ΞΕΝΕΡΩΣΑΜΕ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Ως ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.

Αυτά για την ώρα και υπενθυμίζουμε προς όλους ότι ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!!

Υ.Γ. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. Για όλους και για όλα. Εντός και εκτός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Με ονόματα και πεπραγμένα. Αν νομίζετε μερικοί ότι τις σκαπουλάρατε, κούνια που σας κούναγε».