Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Όπως το βλέπει κανείς...


...ή όπως θέλει να το δει! Η SportDay κάνει λόγο σήμερα για ανοιχτό ενδεχόμενο παραίτησης του Ν. Πατέρα από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟ. Βέβαια η χθεσινή ανακοίνωση του προέδρου των πρασίνων αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως ειλημμένη την απόφασή μου για αποχώρηση από την προεδρία της ΠΑΕ θέλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:(...)Καμία λοιπόν απόφαση σχετική με τις διοικητικές εξελίξεις δεν έχει ληφθεί και στο βαθμό τουλάχιστον που με αφορά προσωπικά, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και πριν τη λήξη της θητείας μου."

Με λίγα λόγια ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση αποχώρησης από την προεδρία της ΠΑΕ, ενώ η ανακοίνωση ήρθε και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τα δημοσιεύματα και τους υπέρτιτλους "Φεύγει ο Πατέρας" κτλ. Βέβαια η SportDay "κράτησε" και επέμεινε στο οτι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης Πατέρα. Είπαμε όπως το βλέπει κανείς. Ή όπως θέλει να το δει!

3 σχόλια:

  1. epetrepse mou pws den einai opws theloun na to blepoun , einai ayto pou theloun na petyxoun. Ponese polly pou o Panathinaikos epitelous brike enan proedro , PROEDRO , kai oxi ypallilo kai alothrisko san merikes soferatzes.

    O laos tis omados thelei patera gia proedro.
    Ayto pou theloun polly apo tin "efimerida" tis kalitheas na ta ksexasoun.

    KSEKINISAN TA MAVRA XRONIA TOY GAYROU
    ERYTHROSBERKOI ETOIMASTITE GIATI OI FAPES THA PEFTOUN ME RITHMO HK11

    ayta !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HK11 pairnw sto paixnidi pou paizw. Gamaei file. Light Machine Gun, fully automatic megalo apo8ema. Pws sou r8e... Kata ta alla symfwnw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HK11 eixame stin Avlwna kai stin Samo otan hmouna sto strato , :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή