Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Δεν άκουσα! Πως είπατε; Oρίστε;

Σάλος έχει δημιουργηθεί στους κύκλους του Παναθηναϊκού με επίμαχο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φέρει τον διευθυντή της εφημερίδας Derbynews να κατακρίνει σε βραδινή εκπομπή του TV Mακεδονία προ ημερών, τον Σωτήρη Νίνη, πως βούτηξε στον αγώνα με τον Πανιώνιο για να πάρει πέναλτι. O Kώστας Γκόντζος δεν μένει εκεί αλλα κάνει λόγο και για "πράσινη παράγκα" στο φετινό πρωτάθλημα! Την ώρα λοιπόν που η πολυαγαπημένη μας μαϊμού κάνει την πασαρέλα της στα εξώφυλλα του Πρωταθλητή, είναι απορίας άξιο πως η κόκκινη εφημερίδα δεν έχει κάνει πρωτοσέλιδο της δηλώσεις του Κώστα Γκόντζου. Σαν να μην άκουσαν και να μην είδαν τίποτα! Δεν πάει καιρός άλλωστε από τότε που είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για το Derbynews o Πρωταθλητής (το "μαχητικό" Ντέρμπι) όταν η πρώτη (εφημερίδα) είχε συστρατευτεί στον αγώνα της δευτερης κατα της βίας! Ίσως είναι τα χρωστούμενα που λέγαμε τότε...!

http://xortari.blogspot.com/2009/12/blog-post_8755.html






13 σχόλια:

  1. derby+prwtathlitis = Love for evah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eleos re xontre!poso ilithios k gayyyyros paizei nna eisai?mas kaneis kai ton antikeimeniko!afou gayros eisai...edo me tin bigiareal pirame apotelesma stin ispania kati spoudaio gia ton panathinaiko kai eseis eixate na peite me mikromesaia grammata: torpili gia tous 8.
    kai ntrepomai pou agorazo kai efimerida probaton tou kokkali!
    ntropi!
    pao gera!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re gontzo , tsiraki tis oikogenias vardinogianni,,,ti egine re gontzo, den se taizei o tzigger ke to gyrises pros limani meria?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το τραγικοτερο ολων, ο γκοντζος σε σημερινο αρθρο τα ριχνει στον Βικτωρα επειδη ειπε για παρασκηνο και ΠΑΟ κ οτι το πεναλτυ του Νινη ειναι μουφα
    http://www.d-news.gr/kostagkontzo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to video einai modaz. krima pou ena toso swsto kai eustoxo blog to anaparagei apla krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΤΑΖ, ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΙΛΕ. ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ. ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τώρα που βγήκε ολόκληρο το video της εκπομπής μας τελείωσε και η καραμέλα του μοντάζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. den einai montaz thn eblepa kai ego thn ekpomph

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γκοντζο με τα λεφτα που σου χωνει η οικογενεια χουντοΓιαννη, εχεις μισθωσει εταιρεια σεκιουριτι για να σε προσεχει??

    φυλαξου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. who is kosta gontzo?
    einai die8nhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή