Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Δεκάλεπτη αποχή!


Μποϊκοτάζ αναμένεται να κάνουν από τα ...10 πρώτα λεπτά του αγώνα Μαν. Γιουνάιντεντ - Μίλαν, οπαδοί των κόκκινων διαβόλων. Συγκεκριμένο γκρουπ οπαδών ("MUST") θέλει με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την δυσαρέσκεια του προς τους Αμερικάνους ιδιοκτήτες (οικογένεια Γκλέιζερ).

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί, οι οποίοι ανήκουν στο γκρουπ MUST (Manchester United Supporters Trust) και οργανώνουν την «πράσινη και χρυσή» εκστρατεία κατά της οικογένειας, θέλουν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών.

«Η ιδέα τέθηκε προς συζήτηση πριν λίγες εβδομάδες αλλά, στην πραγματικότητα, προετοιμάζουμε αυτή την κίνηση εδώ και μήνες.

Εκατομμύρια άνθρωποι -ίσως και δισεκατομμύρια- θα δουν αυτό το παιχνίδι, και όταν δουν χιλιάδες άδειες θέσεις, τότε θα έχει σταλεί το μήνυμα στην οικογένεια Γκλέιζερ.

Έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι και 10.000 άτομα αυτά που θα πάρουν μέρος σε αυτή την κίνηση και παρότι κάποιοι θα επιστρέψουν στις θέσεις τους για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, μπορεί να υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που θα μείνει εκτός γηπέδου ως ένδειξη διαμαρτυρίας», τόνισε μέλος του συγκεκριμένου γκρουπ οπαδών της Γιουνάιτεντ, στη «Daily Mail».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου