Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΡΕ Αντώνη!

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε απόψε για τον Ολυμπιακό. Δε θα πούμε πολλά για το ματς. Τα γράψαμε πολύ νωρίτερα στο από κάτω άρθρο. Δεν είναι δυνατόν αυτή την "ομαδούλα" όπως έπαιξε σήμερα να μην την περνάς για να πας για δεύτερη φορά στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Απλά δεν είναι δυνατόν. Δυστυχώς οι πειραιώτες είχαν σε πολύ κακή μέρα τον Νικοπολίδη ο οποίος ο,τι περνούσε από πάνω του ...το κοιτούσε... Ο Ντάρμπισαϊρ κρέμασε τους ερυθρόλευκους, ο Λούα Λούα ήθελε 2 μπάλες μόνος του και η ήττα με 2-1 είναι πλέον γεγονός. Ακόμα ένα παράπτωμα από τον Κώστα Μήτρογλου. Μετά το όμορφο γκολ που πέτυχε γύρισε ξανά στον πάγκο και έκανε και πάλι το σήμα της αλλαγής προς τον Μπάντοβιτς. Σαν να του λέει "εγώ αλλαγή;". Όλες οι κληρώσεις, από τον Ιούλιο μέχρι το Δεκέμβριο έδειχναν στον Ολυμπιακό το δρόμο της επιτυχίας. Αλλά οι ερυθρόλευκοι έβαλαν και πάλι όπισθεν...

9 σχόλια:

  1. otan oloi eixan katadikasei ton thrylo eseis eixate grapsei oti an mpei ena goal meta mporei! Kai poso dikio eixate... Krima. Kai tou xronou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΞΑΤΕ. 2-1 ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ. ΧΑΧΑ. ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΣΟ. ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aurio exei megalutero STADAR zelako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα μωρέ μιλας και για Ευρώπη. Ελα μωρε τωρα, πωπωπωπω αδιορθωτοι μια ζωη ρε πουστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an anti gia mpala paizane me sampanies o antwnhs 8a ta grapwne ola. alla twra den...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν εχετε ορεξη να μιλησετε για μπαλα και να πειτε κατι σοβαρο ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o gauros eixe mia katoxh ,dld den to epaize monoterma h bourdeaux.twra eukairies den eixe. an einai dld eukairia to autogkol pou phge na valei o allos,ok. egw den thymamai kati allo apo olympiako.

    o kipouros twra pws th glytwse na faei 2 fores to idio gkol, mono autos kserei.

    o torosidhs leei eimastan atuxoi sto prwto gkol pou fagame.....ti atuxoi re zwon?to epanelave kapakia meta kai pali tha to trwgate.kai ekei atuxoi tha eisastan?ton ksereis ton paixth auton pou ta ektelouse?exeis idea me poious epaizes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γαυροι για τον πιστολερο δε βλεπω κανα σχολιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή