Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Επεισόδιο Μπάντοβιτς-Ντάτολο. Το δάκρυ του Χεσούς



Σκηνές "Ροκ" εξελίχθηκαν στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά τη λήξη του αγώνα ΟΣΦΠ-Ατρόμητος. Ο Ντάτολο τα είχε βάλει με τον Μπάντοβιτς διότι δεν τον έκανε αλλαγή νωρίτερα, ενώ ο Αργεντινός είχε παραπονεθεί για κάποιους πόνους που ένιωθε. Ο Μπάντοβιτς του απάντησε πως δεν είχε κάτι σοβαρό και οτι απλά φοβάται μήπως πάθει κάποιο τράβηγμα και χάσει το φιλικό της Εθνικής Αργεντινής με τη Γερμανία μεσοβδόμαδα. Ο Ντάτολο απάντησε σε σκληρή γλώσσα "δεν ασχολούμαι άλλο, δεν πάω πουθενά, θα πάω στην Εθνική Αργεντινής!!" και μετά ο αριστερός μέσος των πειραιωτών ξέσπασε σε κλάματα!!!

7 σχόλια:

  1. ti klapsom...des einai autoi re pous.. mou!!!!eleos!!!vlepw o ntatolo basket, vlepei ton giannakh kai emathe na antidraei etsi???!!!xarhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mhn klais ntatolo, exei kai cisse to programma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NAI RE MAGKES, PAIZEI NA XASEI TO FILIKO POY THA TOU DWSEI THN EUKAIRIA NA AGWNISTEI STO MUNDIAL? KATALABAINETE TI SHMAINEI AUTO? ANTE SYNELTHETE LIGAKI NA POUME.

    BADOVIC ASE TA KOLPAKIA ANALOSIMOS EISAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΑΑχου το αγόρι μου,έκλαψε!σνιφ σνιφ μην κλαις αντρακλα μου(που λέει ο λόγος) θα σου φέρω τον cisse να σε παρηγορήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o natolo einai o panagiotis giannakis tou osfp, klapse , klapse mpanaoti

    ΑπάντησηΔιαγραφή