Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Είσαστε ψεύτες και ξεδιάντροποι εκει στον πρωταθλητή. Ανακρίβειες και ψέματα τα όπλα της προπαγάνδας σας. Το κουτόχορτο με το οποίο ταίζετε τα προβατάκια σας τόσα χρόνια. Είστε η ντροπή της δημοσιογραφίας και η ομάδα σας η ντροπή του αθλητισμού.

Κλέβετε 13 χρόνια τώρα το πρωτάθλημα, στήνετε αγώνες, παίρνετε τα σφυρίγματά σας από τους εντεταλμένους διαιτητές σας, βουτάτε στη σέντρα και παίρνετε πέναλτυ και τολμάτε να μιλάτε για διαιτησία σε μια χρονιά που δε μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας, εμείς έχουμε καλύτερη ομάδα και κερδίζουμε δίκαια και παρόλαυτα έχετε πάρει ένα κάρο βαθμούς με τη διαιτησία.

Στη ΛΑΡΙΣΑ. Πέναλτυ που δεν δίνεται σε χέρι του Μέλμπεργκ στο 0-0.
Στο οακα με ΑΕΚ. Πέναλτυ που δεν δίνεται σε χέρι του Μέλμπεργκ στο 0-0.
Στην ΤΟΥΜΠΑ. Φάουλ σε βουτιά του Τοροσίδη στο τελευταίο λεπτό και από αυτό βάζετε το νικητήριο γκολ.
Με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ στο τηγάνι. Ανύπαρκτο οφσάιντ στον Σισέ που βγαίνει τετ α τε με τον Νικοπολίδη για ΓΚΟΛ. Και από την εκτέλεση αυτού τρώμε γκολ.
Στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ. Πέναλτυ σε χέρι του Ντουντου στο 0-0 που είδαν και οι τυφλοί.
Στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ του Πανιωνίου ακυρώνεται και ενώ το σκορ είναι 0-1.
Στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ με Εργοτέλη. ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ κατακυρώνεται υπέρ του Ολυμπιακού ενώ ήταν παράβαση κα έμμεσο υπέρ του Εργοτέλη.
Με ΑΤΡΟΜΗΤΟ στο Καραισκάκη. Ανατροπή ΜΑΡΣ μπροστά στα μάτια του διαιτητή στο 70 και ενώ το ματς είναι 1-0 και οι παίχτες του ΟΣΦΠ πέφτουν κάτω για καθυστερήσεις.
8 ΠΑΙΧΙΔΙΑ!!!!!!!!

Συν τα φιλικά με Αστέρα Τρίπολης και Λεβάδειακό που όχι μόνο ανοίγουν τα πόδια σε σας, αλλά και στους μελλόντικούς αντιπάλους σας, βλέπε Ηρακλής την αγωνιστική που μας πέρασε.

Τα έχετε βρει λίγο δύσκολα όμως και τα δίνετε όλα τώρα που φτάνουμε στο φινάλε του Πρωταθλήματος και το δικό σας φινάλε παράλληλα. Μαιμούδες, ψέματα, μισές κουβέντες, λάσπη, θράσος, κουτοπονηριά. ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. Ε ΟΧΙ!