Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Στο 1 γκολ τα 2 δώρο…

…έκανε ο Παναθηναϊκός στη Σταντάρ Λιέγης και ηττήθηκε με 1-3 στο Στάδιο. Βέβαια η λέξη ατυχία είναι ίσως τόσο μικρή σε σχέση με αυτά που συνέβησαν από εχθές το βράδυ μέχρι και το τέλος του αγώνα!

Ας τα πάρουμε απ΄ την αρχή. Πολλοί φίλοι των πρασίνων πάγωσαν εχθές τέτοια ώρα περίπου όταν το ρεπορτάζ από την Παιανία «έβγαζε» νοκ-άουτ τον Τζόρβα για το αποψινό ματς. Δυστυχώς για τον ΠΑΟ ο Μάριο Γκαλίνοβιτς απόψε ήταν τραγικός χαρίζοντας τα δύο γκολ στους Βέλγους σε φάσεις όπου οι αμυντικοί του Τριφυλλιού, εύκολα ή δύσκολα θα τις καθάριζαν. Όχι ο Δάρλας, οι αμυντικοί είπαμε… Βέβαια πριν από τα δύο δώρα του Κροάτη κίπερ στη Σταντάρ και μάλιστα στο πρώτο λεπτό του αγώνα ο τερματοφύλακας της Σταντάρ έβγαλε ένα εξαιρετικό φάουλ του Σισέ και στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα μπροστά από 2 πράσινους που ήταν έτοιμοι να σκοράρουν. Και σα να μην έφταναν και όλα αυτά ο Παναθηναϊκός από το 74’ έπαιζε με 10 παίκτες καθώς ο Δάρλας δεν μπόρεσε να συνεχίσει μετά από τράβηγμα (μάλλον στους προσαγωγούς – έτσι φάνηκε τουλάχιστον), ενώ οι πράσινοι είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές. Τώρα να πούμε και για την κόκκινη του Σιμάο; Απλά ολοκληρώθηκε αυτό το σκηνικό του παραλόγου.

Από την άλλη οι πρωταθλητές Βελγίου ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα μπορούσαν να φανταστούν μία νίκη στο ΟΑΚΑ με δύο γκολ διαφορά! Πόσο μάλλον απόψε που δεν δημιούργησαν ίχνος ευκαιρίας και ευτύχισαν να έχουν σε καλή μέρα τον …Γκαλίνοβιτς. Με 8 και 9 παίκτες πίσω από την μπάλα, με καλά κλεισμένους τους Νίνη και Σισέ και με άμυνα που έδιωχνε τα πάντα η ομάδα από τη Λιέγη έφτασε σε μία μεγάλη νίκη.

Κατά τα άλλα εντυπωσιακή παρουσία 50.000 και πλέον φίλων του Τριφυλλιού, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, χειροκρότησαν και ζήτησαν για ακόμη μία φορά όσο τίποτε άλλο το πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου