Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Κακή ψαριά



Καταρχάς γράφουμε πως δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Νικόλα Πατέρα. Αυτό για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Συνεχίζοντας τώρα, τις τελευταίες εβδομάδες με αποκορύφωμα την σημερινή ημέρα, σενάρια περί αποχώρησης του Πατέρα από τον προεδρικό θώκο του Τριφυλλιού οργίασαν. Η αλήθεια είναι πως εφημερίδες, sites αλλά και αναρτήσεις σε blogs και forums, έκαναν λόγο για αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα, αλλά ταυτόχρονα άφηναν και μπηχτές για αυτά που πιστεύουν οι προβληματισμένοι (μεριά Βαρδινογιάννη) για τον πρόεδρο του ΠΑΟ. Η απάντηση ήρθε άμεσα από το προεδρικό γραφείο με μία ανακοίνωση που υπενθύμιζε στους επίδοξους αλιείς, πως οι αγώνες τρέχουν για την πράσινη ομάδα και καλά θα κάνουν όλοι να στρέψουν εκεί το ενδιαφέρον και την ενέργεια τους. Στην ανακοίνωση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρει πως δεν έχει πάρει καμία απόφαση ακόμα, κάτι που θα γίνει μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας.

Μάλλον αυτή η ανακοίνωση «ξενέρωσε» αλλά και εξέθεσε όλους όσοι βγήκαν στα …ανοιχτά και έσπευσαν να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, σχετικά με την προεδρία της ΠΑΕ, ειδικά σε μία περίοδο που ο ΠΑΟ, είναι μία ανάσα από τον τίτλο, και μία ανάσα ακόμα από τον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

9 σχόλια:

  1. ΠΑΤΕΡΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!
    ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΦΕΡ.

    ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΖΙ 5,000 ΦΥΛΛΑ.

    ΒΑΛΕ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

    ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΛΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε μαζί σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαααααααας ··μαει ο Πατεεεερας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ και 30 χρόνια η δήθεν πανίσχυρη οικογένεια από την Κρήτη επιδίδεται σε ένα παράξενο παιγνίδι:
    Αφενός μεν έχει στα χέρια της τις τύχες της αγαπημένης μας ομάδας, αφετέρου δε και συχρόνως κάνει ο,τι μπορεί για να καταστρέψει τα όνειρα των εκατομμυρίων οπαδών του τριφυλλιού με πολλούς και ...σαδιστικούς τρόπους.

    Ειτε με μεταγραφές από τα ράφια του υπογείου, ειτε με την πρόσληψη προπονητών-yesmen, είτε με την παντελή αδυναμία αντίστασης στα σχέδια και τις μεθοδεύσεις του Κόκκαλη, είτε με την πλήρη απαξίωση του Παναθηναικού κόσμου.

    Δεν θα ξεχάσω ποτε την απόλυση του Γιάτσεκ Γκμοχ, μετά απο νταμπλ και πρόκριση στους 4 του Κυπέλλυ Πρωταθλητριών επειδη ο κόσμος αρχισε να φωνάζει "Γιάτσεκ-Γιάτσεκ"!!!

    Τώρα εχουμε το ίδιο παιγνιδάκι με τον μοναδικο αγαπητό στον κόσμο του ΠΑΟ πρόεδρο τα τελευταία χρόνια, τον Ν. Πατέρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για λόγους εγωισμού, ζήλειας και κάκιστης νοοτροπίας από την οικογένεια που 3 δεκαετίες τώρα τρώει τις σάρκες του συλλόγου.

    Η επόμενη χρονιά πρέπει να είναι η πραγματική χρονιά ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ του Παναθηναικού και ο κόσμος δεν θα επιτρέψει να γίνουν ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ. Στις 11 Απριλίου ο πράσινος λαός θα δώσει απαντήσεις και θα κρατήσει το Ν. Πατέρα στο τιμόνι της ομάδας!

    Ελπίζω δε η οικογένεια Γιαννακόπουλου να αντιληφθεί σύντομα πως οι λυκοφιλίες και οι πρόσκαιρες συμμαχίες με τους λάθος ανθρώπους μόνο καταστροφικές συνέπειες θα έχουν για το σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσυπογραφω κι εγω τον απο πανω.....

    ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΓΙΑΝΝΕΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NIKOLA GERA GERA ME TSAMPOUKA!!!!!
    EIMASTE MAZI SOU PROEDRE!!!VGENO MEGALOMETOXOS, NIKOLAS PROEDROS!!!!
    XARHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mhn peiraxei kanenas ton proedro sas ...mhsame!!!!!!
    ante bravo!!!!tziger tha se exafanisoume!!!babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή