Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Δύο μέτρα και δυο σταθμα...

Η εφημερίδα SportDay θεωρεί την ήττα του Ολυμπιακού υπέρβαση; Θεωρεί τον αποκλεισμό στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ "μαγκιά"; Το σημερινό πρωτοσέλιδο της μειώνει απίστευτα τον Ολυμπιακό. Διότι αυτή τη Μπορντό που είδαμε στα δύο ματς ο ΟΣΦΠ μπορούσε και έπρεπε να την περάσει. Γιατί αντιμετωπίζεται έτσι ο Ολυμπιακός από την εφημερίδα; Την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ήττα του ΠΑΟ από τη Σταντάρ διαβάσαμε για μοναδική ευκαιρία που πέταξε ο Παναθηναϊκός. Μήπως η κλήρωση με τη Μπορντό και η παρουσία των γάλλων και στα δύο παιχνίδια δεν ήταν μοναδική ευκαιρία και για τον Ολυμπιακό που πήγε χαμένη; Αν οι πειραιώτες έπεφταν αντιμέτωποι με την πολύ ποιοτική Μπορντό το Φθινόπωρο που έκανε πλάκα σε Γιουβέντους και Μπάγιερν δεν θα είχε κανείς την αξίωση από τον Ολυμπιακό να την περάσει και κανείς δε θα μπορούσε να πει κάτι. Όμως η ΤΩΡΙΝΗ ξαναλέμε Μπορντό δεν έχει καμία σχέση με την προ δύο-τριών μηνών Μπορντό. Δεν ζητάει κανείς από κάποιο Μέσο να βάλει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ίσα κι όμοια στην Ευρώπη. Δεν γίνεται και το γνωρίζουμε. Όμως καλό θα ήταν να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τον ίδιο τρόπο ειδικά στην περίπτωση που τους αξίζει κάτι τέτοιο. Διότι ο ΟΣΦΠ όπως ξαναγράψαμε μπορούσε κι έπρεπε να περάσει τους γάλλους.

6 σχόλια:

  1. Αυτή την απορία την είχα και γω, όλες οι εφημερίδες λένε για τον Ολυμπιακό μπράβο που αποκλείστηκε με "ψηλά το κεφάλι"¨παρόλες τις 2 ήττες. Για τον Παναθηναϊκό θα λέγανε "ήταν λίγος" , "ήθελε αλλά δεν μπορούσε" και άλλα τέτοια γραφικά που ακούμε χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. auta ta grafika pou glyfoun ton kokklah kai eseis velazete thes na peis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIA TON PANATHINAIKO OI DHMOSIOKAFROI KRAZANE, OI KRITES TWN PANTWN.

    ALLA DEN EXEI GKRINIA PLEON GIA TON PAO OSO KAI NA PSAXNETE NA ANAKALIPSETE GAURO-ARD

    GLYPSTE TWRA TO SWKRATH MPAS KAI SAS DWSEI KANA TELEUTAIO 50EYRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Gio βγαίνει από το Giorgia ανώνυμε...δεν βλέπω πουθενά να λέω κάτι κατά του Παναθηναϊκού που θα ήταν περίεργο μιας και είμαι Παναθηναϊκός.
    Καλό είναι να διαβάζεις τι λέει ο άλλος πριν κράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. wx, mi scusi giorgia.parasurthika apo to emetiko prwtoselido ths sporday

    ΑπάντησηΔιαγραφή