Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ξύπνα ΠΑΟ!


Επιχείρηση ...ξυπνήματος έχουν βάλει μπρος στην Παιανία. Δύο φορές το τελευταίο διάστημα οι πράσινοι έμοιαζαν σαν να κοιμήθηκαν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το γενικό κλίμα. Μία όταν ήταν στο +8 και μία πριν το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Και στις δύο φορές τα ΜΜΕ αλλά και δημοσιογράφοι-πάραγωγοί και γενικά όλο το σύστημα, είχε βαφτίσει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή, από Γενάρη μήνα, παραβλέποντας πως το Τριφύλλι είχε να αγωνιστεί με ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ, και Ολυμπιακό ακόμα... Στη δεύτερη περίπτωση, αμέσως μετά το πέρασμα του ΠΑΟ από την Τρίπολη, τα εξώφυλλα και οι "κραυγές" των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, έκαναν -εντελώς λαθεμένα- λόγο για "ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ". Ακόμα ένα λάθος. Και φυσικά δεν είναι λάθος των ΜΜΕ, που κάνουν τη δουλειά τους, με την υπερβολή να κυριαρχεί, αλλά ήταν μέγα λάθος των πρασίνων που εμφανίστηκαν υπνωτισμένοι και στις δύο περιπτώσεις-περιόδους. Και αν με τον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος ο ΠΑΟ, και είχε περισσότερο πάθος, όπως και να χει το αποτέλεσμα δεν είχε.

Αυτή τη στιγμή για τον ΠΑΟ υπάρχει ο τελικός του Περιστερίου. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών, εάν θέλουν στο Τριφύλλι να μετατρέψουν τον αγώνα με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ σε πραγματική φιέστα και όχι σε ...φούσκα!


Ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε σχετικά: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι πηγαίνουμε για τη νίκη. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Δεν κοιτάμε ούτε το πως θα την πάρουμε ούτε με τι σκορ θα έρθει. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να νικήσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά με τον Ηρακλή στην έδρα μας, να κερδίσουμε και να στεφθούμε πρωταθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου