Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

H κοτσάνα της ημέρας!

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο στο παιχνίδι μπάσκετ Ηρακλής-Παναθηναϊκός για το κύπελλο πέφτει μια κορδέλα στον αγωνιστικό χώρο. Ρωτάει τότε ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου που μεταδίδει. "Από ταμειακή μηχανή είναι αυτή η κορδέλα;". Απαντάει ο σχολιαστής του αγώνα (το όνομα μας διαφεύγει, μεγαλύτερος σε ηλικία), "μάλλον". Και ξαναρωτάει ο Χατζηγεωργίου, "καλα υπάρχουν ακόμα ταμειακές με κορδέλες; δεν έχουν γίνει ηλεκτρονικά όλα; μάλλον είναι από παλιές, απο την εποχή σου!"

Θα πείτε τώρα, τι βρήκατε πάλι να πείτε. Αλλά ρε άνθρωπε, οι αποδείξεις πως βγαίνουν από τις ταμειακές μηχανές; Όλα αυτά τα στοιχεία μιας απόδειξης που τυπώνονται; Σε χαρτί που δημιουργείται από το μηδέν; Tαμειακές μηχανές πυρηνικής τεχνολογίας;

Δηλαδή είναι κάποιοι σπορτκάστερς όπως ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου που μεταδίδουν, χρόνια τώρα, τα πάντα στην κρατική τηλεόραση. Από μπάσκετ και ποδόσφαιρο μέχρι κολύμβηση, στίβο και ολυμπιακά αθλήματα. Και λές, "μα τι γνώσεις έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Ξέρουν τα πάντα!". Και ακούς κάτι πράγματα σαν και το παραπάνω και κουφένεσαι!

1 σχόλιο: