Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Tα έχουν βρει σκούρα!


Τα χρόνια όπως φαίνεται που ο ΟΣΦΠ έπαιζε χωρίς αντίπαλο σε πολλά επίπεδα του πρωταθλήματος φτάνουν στο τέλος τους. Το ντέρμπι των αιωνίων πλέον είναι πιο δυνατό από ποτέ! Ένα από αυτά τα επιμέρους ντέρμπι όπου ο Παναθηναϊκός φέτος κερδίζει κατακράτος τη μάχη των εντυπώσεων είναι το επικοινωνιακό κομμάτι και ο πόλεμος ανακοινώσεων. Έτσι συμβαίνει μεχρι στιγμής και στο τελευταίο από τα επεισόδια που έχει διαρκέσει και περισσότερο από κάθε άλλο και δεν έχει τελειώσει ακόμα, το θέμα με τον Τζόρβα και την επίθεση που δέχτηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη από αεροβόλο! Στο άκουσμα της απόφασης του αντιεισαγγελέα Πειραιά για προανάκριση σε 10 αδικήματα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανεπίσημα μέσω των μμε δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ότι θα πάει και αυτή στον εισαγγελέα για τα παιχνίδια Παναθηναικός-Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος! Η απάντηση της πράσινης ΠΑΕ ήρθε σήμερα επίσημα με ανακοίνωση. Και συγκεκριμένα αναφέρει.

"Μας χρεώνουν την εμπλοκή του εισαγγελέα που δεν έχουνε σχέση, καθώς ο εισαγγελέας ενήργησε αυτεπαγγέλτως και βάσει δημοσιευμάτων. Εμείς ότι χαρτιά στείλαμε σε λίγκα και ΕΠΟ, τα στείλαμε κατόπιν της κλήσης του εισαγγελέα και όχι πριν. Επιπλέον είναι άλλο να ασχολείσαι με όσα υπέστη ποδοσφαιριστής της ομάδας σου και άλλο με τον αγώνα που δεν έπαιζε η ομάδα σου.

Για το ματς με τον Ατρόμητο υπάρχει έκθεση που αναφέρει τι ακριβώς είχε συμβεί και εφόσον προκαλούμαστε και δεν έχουμε πρόβλημα να αναφερόμαστε σε παιχνίδια τρίτων, όπως ήταν για παράδειγμα το Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Εμείς δεν είχαμε σχολιάσει τα όσα είχαν γίνει με επεισόδια στις παρυφές του αγωνιστικού χώρου με ξύλα και καδρόνια...

Και προφανώς τίποτα δεν εξομοιώνεται με το γεγονός ότι πέρασαν ένα ή περισσότερα αεροβόλα εντός του γηπέδου που πυροβολούσαν τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενη ομάδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου