Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Η ευκαιρία του – Η ιστορία του



Μπορντό και Ρόμα έβγαλαν τα μπαλάκια της ΟΥΕΦΑ σήμερα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Οι πειραιώτες θα συναντήσουν στο δρόμο τους Γιρονδίνους του Μπορντό, σε μία κλήρωση που φαντάζει ιδανική αν αναλογιστεί κανείς τα μεγαθήρια που απέφυγε. Βέβαια η κλήρωση χαρακτηρίζεται ως ιδανική και από τους γάλλους για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αγωνιστικές αναλύσεις δε χωράνε για την ώρα καθώς πολλά μπορεί να αλλάξουν μέσα σε δύο μήνες που μεσολαβούν για τον αγώνα. Μεταγραφές μπορεί να γίνουν, παίχτες μπορεί να φύγουν, το αγωνιστικό πρόσωπο των ομάδων μπορεί να είναι διαφορετικό κοκ. Για την ώρα αυτό που ισχύει είναι τα δεδομένα. Πως η Μπορντό δηλαδή πέρασε αέρα πρώτη από τον όμιλό της αφήνοντας εκτός της Γιουβέντους και δεύτερη και καταϊδρωμένη τη Μπάγερν Μονάχου. Οι Πειραιώτες απ την άλλη σφράγισαν τη πρόκρισή τους την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην αδιάφορη Άρσεναλ. Για ποιον είναι ιδανική κλήρωση θα το μάθουμε στα μέσα Φλεβάρη στο χορτάρι και μόνο.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Ρόμα. Ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας με παγκόσμια φήμη αλλά σίγουρα όχι το όνομα που «σοκάρει». Ευρωπαϊκά δεν τρομάζει το Τριφύλλι καθώς οι πράσινοι μετράνε περισσότερες διακρίσεις. Η Ρόμα προκρίθηκε πρώτη από τον όμιλο της στο Γιουρόπα Λιγκ αφήνοντας δεύτερη τη Φούλαμ και εκτός διοργάνωσης τις Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ της όπως Μεξές, Βούσινιτς, Τότι, Ντε Ρόσι, Μπαπτίστα, Σιτσίνιο, Ζουάν, αλλά και νεαρούς ταλαντούχους όπως ο Αντούνιες, ο Οκάκα και ο Μένεζ. Ο Παναθηναϊκός δεν πάει πίσω προβάλλοντας τα αστέρια της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισσέ, Καραγκούνη, Λέτο, Νίνη κ.α. Και εδώ ισχύει πως το Γενάρη η μεταγραφική ενίσχυση μπορεί να αποδειχτεί σημαντική για κάποια απ τις δύο ομάδες και φυσικά τα υπόλοιπα θα τα εξετάσουμε σε περίπου δύο μήνες.


1 σχόλιο:

  1. eimai pao kai thelo na po oti o osfp mporei na theoreitai tyxeros logo ton allon antipalon kai o pao ayxos logo kapoion ligo pio eykolon theoritika omadon alla sto telos pistevo oti o osfp tha apokleistei kai o pao tha prokrithei!den thelo na fano egoistis kai mi antikeimenikos alla ayto pistevo kai ayto einai olo!pao gera gia prokrisi xana!
    pao g... ti roma ti p...!
    pantos kali epityxia kai ston osfp!
    pao gera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή