Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Θολό τοπίο στα μεταγραφικά του ΟΣΦΠ



Αυτά δεν είναι σημερινά. Είναι από πέρυσι το καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί, όπως είχε γραφτεί, για τον Ακαλέ αλλά η υποθεσή του δεν έμεινε πολύ στο φως της δημοσιότητας. Πιο πολύ πυροτέχνημα ήταν. Ο παίχτης άνηκε και ανήκει στη Λανς που τον εχει αγοράσει από την Οσέρ με κάτι λιγότερα από 4 εκατ. ευρώ. Πέρυσι λοιπόν Ολυμπιακός και Οσασούνα φαίνεται να είχαν ενδιαφερθεί αλλά ο παίχτης πήγε τελικά στην Ουέλβα δανεικός ενώ την προπέρσινη σεζόν είχε αγωνιστεί δανεικός στη Μαρσέιγ με 19 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει συμβόλαιο με τη Λανς εώς το 2011.


Σημερα και χθές, τώρα, είχαμε:






Ο Ρομαίν Αργυρούδης είναι παλιός Ελληνογάλλος ποδοσφαιριστής.

Ξεκίνησε την καριέρα του απο τη Μιλούζ και στην συνέχεια πήγε στη Λανς, στη Νις, στον Ολυμπιακό (1971-72, 1972-73) και ξαναγύρισε στη Λανς, όπου και τελείωσε την καριέρα του. Είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας και πλέον δουλέυει ως μάνατζερ. Ο Αργυρούδης λοιπόν προχθες πρότεινε τον Μονέ Πακέ στον Ολυμπιακό λέγοντας ότι είναι καλύτερος του Μπεν Αρφά και χθες τα γύριζε λέγοντας ότι τελικά ο Ακαλέ είναι καλύτερος από τον Πακέ γιατι είναι μεγαλύτερος με εμπειρίες κτλ.

Το θέμα είναι λοιπόν ξεκαθαρο. Οτι υπάρχουν παιχνίδια από μανατζερς που εμπλέκονται στα μεταγραφικα του Ολυμπιακού. Πόσο επηρεάζουν όμως τους ερυθρόλευκους; Και οι εφημερίδες που είναι προσκείμενες στον ΟΣΦΠ γιατί τα αναπαράγουν όλα αυτά; Υποτίθεται ότι θέλουν το καλό του Ολυμπιακού.

3 σχόλια: