Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Επειδή είναι Χριστούγεννα..

Και με την ευκαιρία σας ευχόμαστε και Χρόνια Πολλά, αποφασίσαμε να προβούμε εμείς εδώ στο Χορτάρι σε μία κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς. Συνήθως αυτές τις κρύες πλην γιορτινές μέρες οι άνθρωποι του αθλητισμού (κι εμείς είμαστε τέτοιοι!!!!), οι αθλητάνθρωποι δηλαδή, επισκέπτονται διάφορα μέρη όπου φιλοξενούνται συνάνθρωποι μας οι οποίοι έχουν ανάγκη από στέγη, τροφή και ζεστασιά. Σωματική αλλά και ψυχική.



Επειδή εμάς όλα αυτά μας αγγίζουν και με το παραπάνω, θα κάνουμε κι εμείς την γιορτινή και άγια κίνηση μας. Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε το κατιτίς μας για να αγοράσουμε ρούχα στις Τσιρλίντερς του μπασκετικού ΟΣΦΠ.



Και για να εξηγούμαστε. Όχι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει χρήματα για να τις αγοράσει ένα «μακρυμάνικο» βρε αδερφέ. Όχι. Και επίσης κατανοούμε πως το επάγγελμα επιβάλλει το ανάλαφρο ενδυματολογικό στυλ. Αλλά ρε παιδιά, μπέσα δηλαδή, έτσι όπως είδαμε τις όμορφες κοπελιές του Ολυμπιακού και στο χθεσινό ματς με τον Άρη, σπάραξε η καρδιά μας. Εντάξει ρε παιδιά, και στο ΝΒΑ έχουν μαζορέτες (!) αλλά τέτοιες εποχές του χρόνου φοράνε το κολάν τους, το κολλητό μπλουζάκι τους το ένα το άλλο τους. Εδώ οι δικές μας τίποτα, εκεί, με τα λαμέ τους εσώρουχα… Βέβαια μέσα βαθιά στο μυαλό μας, μία μικρή φωνούλα μας ψιθυρίζει: «και πολύ καλά κάνουν!»…






6 σχόλια: