Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Πρωταθλητής χειμώνα ο Παναθηναϊκός!


Τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα κέρδισε την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Superleague! Oι πράσινοι επανήλθαν στην πρώτη θέση που κρατούσαν μέχρι και την 11η αγωνιστική μετά την νίκη τους επί του ΠΑΣ Γιάννενα και την νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού.

Αν θυμηθούμε στα γρήγορα τι έγινε σε αυτό τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός βρίσκεται δικαίως στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το τριφύλλι έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο επιθετικό με πολλά γκολ και πολλές φάσεις. Με τον τρόπο παιχνιδιού του δείχνει ότι παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι για τα γκολ και για το θέαμα. Το γεγονός ότι έχει στις τάξεις του ο ΠΑΟ τους δύο από τους τρεις πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος (Σισέ και Κατσουράνη) μαρτυρά τα παραπάνω.

Από τη άλλη ο αιώνιος αντίπαλος Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Στα περισσότερα από τα παιχνίδια προτίμησε να φυλάξει τα μετόπισθεν και να κυνηγήσει το γκολ τα τελευταία λεπτά και με αντεπιθέσεις. Έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους του να πιστέψουν ότι μπορούν να εκμεταλευτούν τις αδυναμίες του με αποτέλεσμα να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο παίζοντας επίθεση και όχι άμυνα. Άλλοι το πλήρωσαν και άλλοι επιβραβεύτηκαν. Και ο Ολυμπιακός η αλήθεια είναι ότι σε κάποια ματς θα μπορούσε να χάσει και άλλους βαθμούς. Η φράση "μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη..." που αναφέρει ο Παντελής Διαμαντόπουλος σήμερα στο εξώφυλλο του Φωτός για την ήττα του ΟΣΦΠ από τον Πανιώνιο στο μπάσκετ, ταιριάζει και στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη.
Ο δεύτερος γύρος αναμένεται το ίδιο και περισσότερο συναρπαστικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου