Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ο Καλός Σαμαρείτης!

Την ήττα γνώρισε στην Πόλη ο Παναθηναϊκός από τη Γαλατάσαράι με 1-0 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Όπως και στον αγώνα της Αθήνας οι πράσινοι έκαναν δώρο το πρώτο γκολ στους Τούρκους, αυτή τη φορά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όταν σε σουτ μεσα από την περιοχή μετά απο σύγχυση η μπάλα που κατευθυνόταν άουτ βρήκε στα πόδια του Ζιλμπέρτο Σίλβα και άλλαξε πορεία προς τα δίχτυα του Αλέξη Τζόρβα. Αυτή ήταν και η μόνη ευκαιρία της Γαλατά στο παιχνίδι ουσιαστικά. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε 2-3 καλές φάσεις για γκολ και άλλες 3-4 ευκαιρίες που προσπάθησε να απειλήσει, το γεγονός όμως ότι οι Τούρκοι είχαν την κατοχή της μπάλας για τα πρώτα 65 λεπτά δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα, όπως τόνισε και ο Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις του μετά το ματς. Οι πράσινοι πήραν τα πάνω τους επιθετικά μετα την αποχώρηση του Κατσουράνη που ψάχνει να κλέψει το παρατσούκλι του Ζιλμπέρτο Σίλβα τελευταία (αόρατος χωρίς το τείχος όμως) και με την είσοδο του Νίνη προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στο γκολ τελικα. Προσπάθησε ο Ρουκάβινα στην επίθεση, σταθερή η αμυνα με εξαίρεση τον Δάρλα που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, μαχητικός ο Σιμάο όπως πάντα. Το κάτι παραπάνω στην επίθεση δεν μπόρεσε να δώσει ο Γιώργος Καραγκούνης που προερχόταν από την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Συκλονιστικός για ένα ακόμα αγώνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με πολύ δουλειά στο κέντρο. Ώρες ώρες πάντως σκεφτόμαστε ότι αν ο Ζιλμπέρτο είχε και περισσότερη έφεση στο γκολ με τη συνολική του απόδοση θα σφαζόντουσαν στα πόδια του οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες για το ποια θα τον εντάξει στο δυναμικό της.

2 σχόλια:

  1. o pao den nikhse se 3 paixnidia.
    -sto ena den tou dwsane 2 penaltu kai exase ta axasta sto telos.
    -sto allo eprepe na eixe valei 2 gkol sto prwto hmixrono kai exase apo gkol pou ksekinhse apo lathos ofsaint ston sise pou evgaine tetatet
    -sto trito exase me autokol kai xwris h galata na kanei eukairia.

    etsi exoun ta pramata.h omada tha epanelthei stis nikes.idiws ama fane ligo pagko autoi pou perpatane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o pao thelei paixtes 100 tis 100 stignous epaggelmaties,terma ta kala paidia pou kwlovarane.omada eutwpaikwn protypwn sto mpourdelo pou legetai ellada.mono etsi.kai mono me vgenopoulo mporei na ginei auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή