Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Με θέαμα ή χωρίς;


'Οταν καθόμαστε σε ένα τραπέζι να φάμε και ανοίγουμε να πιούμε μια μπύρα, αυτός που γεμίζει τα ποτήρια μπορεί να ρωτήσει, "με αφρό ή χωρίς;". Ε κάτι τέτοιο συμβαίνει φέτος και στον Παναθηναϊκό! Οι πράσινοι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα φέτος! Το ερώτημα είναι το εξής λοιπόν. Με θέαμα ή χωρίς;

Ο ΠΑΟ διαθέτει παίχτες που μπορούν και δείχνουν να θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του Τεν Κάτε. Ποδόσφαιρό απλό, σύγχρονο. Χωρίς ρίσκο. Χωρίς γίομες. Με πολλές πάσες, κάθετες μπαλιές, αλλά και σέντρες από τα άκρα σε γρήγορο παίχνίδι! Με αλληλοκαλύψεις και πίεση σε όλο το γήπεδο!

Έχει και παίχτες όμως που παίζουν το παιχνίδι τους. Το παιχνίδι που παίζουν χρόνια τώρα και δεν πρόκειται να το αλλάξουν. Το παιχνίδι που παίζουν και στην Εθνική ομάδα. Το μέτριο παιχνίδι χωρίς θέαμα όπως έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές. Το παιχνίδι για το οποίο έχει κατηγορηθεί ο Ρεχάγκελ! Το παιχνίδι για το οποίο κατηγορείται και ο Τεν Κάτε τώρα!

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι παίχτες πρέπει να συνυπάρξουν τώρα στον Παναθηναϊκό!

5 σχόλια:

  1. polu sosto arthro!
    oi diethneis ton kratane apo to xeri ton ten kate kai ton panathinaiko kata sunepeia.na pai3oun autoi opws tous leei o tenkate auto apla den uparxei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. symfono!emena mou aresei para poli pou o pao tis perissoteres fores nikaei alla tha protimousa na eblepa kai theama giati einai san nostimo fagito xoris alati...ela re panatha!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an kai den yparxei nostimo fagito xoris alti...prospathisa na doso ena paradeigma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o pao opoios kai den thelei tha to parei to protathlima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή