Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Niniadis' List


Η λίστα του πολύ καλού σκάουτερ του ΟΣΦΠ περιλαμβάνει τους:



-Ντιέγκο Μπουονανότε, 21 ετών παιχταράς απο τη Ριβερ Πλέιτ, αριστεροπόδαρος επιτελικός. Αυτός θέλει 2 Λέτο στην καθησιά του!



-Νενέ, αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος κι αυτός, βραζιλιάνος 27 χρονών, όχι κάτι ιδιαίτερο αν εξαιρέσουμε οτι είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ.



-Αλεξάντρ Τετέι, μαυρούλης Νορβηγός 23 ετών αμυντικό χαφ. Δε μας λέει κάτι, πέραν του οτι το όνομά του ακούγεται για τον Ολυμπιακό εδώ και 1,5 χρόνο.



-Βίκτορ Ελμ, Σουηδός 23 ετών, αγωνίζεται καλά στον άξονα. Δεν έχει επιθετικές αρετές αλλά είναι καλός στο να φτιάχνει παιχνίδι. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Αριστεροπόδαρος με καλή αίσθηση χώρου και πάσα. Ως εκεί.

5 σχόλια:

  1. Μπουονανότε παιχταράς μακάρι να ερχότανε. Όπως το λες, 2 Λέτο θέλει για πρόγευμα!!

    Τους άλλους ούτε τους ξέρω ούτε τους θέλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LOL... O Μπουνανότε και ο Νενε ήταν στη λίστα του Ρότσα από πέρισυ, ενω το για το Τετέι ακούγεται από προπερσι το όνομα του. ΟΚ καλο παιδί ο Νινιάδης αλλά δεν είναι ανάγκη να τον "προμοτάρετε" με τέτοιον τρόπο. Είπμαε ο Θείος έχει οικονομικά προβλήματα με τη Siemens, αλλά δεν πρόκειται να τον απλούσει φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Niniadis einai moderator sto forum toy FMgreece. Sobara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά είναι ο Νίνι. Σας έφεραν κι εσάς πολλούς Γκαλέτι και Μπελούτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ναι για να βρεις παίχτη -αρχηγό- από την Ρίβερ Πλέιτ θέλει να έχεις δυνατό σκάουτινγκ. Για τον Μπελούστσι λέω (έτσι προφέρεται νομίζω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή