Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Τρέχουν και δε φτάνουν στον ΠΑΟ

Πάει κι αυτός!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό. Εκεί που όλα δείχνουν να έχουν θετική έκβαση γίνεται κάτι ..μαγικό και στραβώνουν. Μία εντελώς αποτυχημένη εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό καθώς οι υποθέσεις παικτών που κυνηγούσε δεν έκατσαν. ΟΚ μεταγραφικό παζάρι είναι θα μας πείτε και σε ένα μεταγραφικό παζάρι έχουν λόγο πολλοί. Ούτε ένας ούτε δύο. Όμως στον Παναθηναϊκό δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν ρελάνς! Για να δούμε. Διότι δε γίνεται παίχτες που συγκεκριμένα ΜΜΕ και ρεπόρτερ τους παρουσιάζουν σαν στόχους ή σαν «κλεισμένες» μεταγραφές να καταλήγουν συνεχώς σε άλλη ομάδα.

23 σχόλια:

  1. upomonh, upomonh, alla k h upomonh exei kai ta oria ths.

    kati polu musthrio ginete ston pao.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mas douleuoun oloi.fagane ta lefta k twra tpt.
    ferte fm ton ferer.

    equi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xortari..mia etsi mia giouvetsi eisai. Xtes eleges gia...3-4 meres ypomoni kai tha skasoun bobes kai simera les alla. Kalo tha itan na min parapliroforeite ton kosmo kai na kratate mia aksioprepi stasi. Oloi sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. swstos o apo panw.opws kai o prwtos pou leei ipomoni.
    ws pote omws.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που το είοδες το μία έτσι μία γιουβέτσι; Οι νέες αναρτήσεις δεν αναφέρουν κάτι για μεταγραφές. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να δημιουργείς εντυπώσεις φίλε Ανώνυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. toulaxiston to xortari leei auta pou mathainei.
    oute polemo kanei oute laspi petaei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα γιουβετσια τα βλέπουν οι κομπλεξικοί που χάσανε τη μπάλα απ τον πρωταθλητή (των blogs) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. vgalte ta gyalia(kokkina-prasina) k mhn agxwneste merikoi.emena mou xei tuxei, oso exw diavasei to blog, polla pragmata pou suzhtaga me thn parea mou na ta dw grammena edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Το χορτάρι σας λέει ένα πράγμα φίλοι αναγνώστες. Το επόμενο τετραήμερο θα είναι θερμό. Όμορφα θερμό. "
    Είναι χτεσινό σου δημοσίευμα.Το οποίο σε ένα ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ κόσμο του Παναθηναίκου δημιουργεί ελπίδες οι οποίες όταν δεν επαληθεύονται μετουσιώνονται σε οργή. Παρόλα αυτά πραγματικά εύχομαι να επαληθευτεί το δημοσίευμα σου και να βγώ εγώ ο μίζερος Ανώνυμος που δημιουργώ εντυπώσεις και εσύ αξιόπιστο και έγκυρο.
    Φιλικά προς επώνυμο xortari Team.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sauto kala ta les.alla shmera mono gia oaka k leto vlepw egw.uphrxe kamia anarthsh to prwi pou dn uparxei twra k thn katevasan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οχι kobe δεν υπήρχε καμία δημοσίευση που κατέβηκε. Απλά το σημερινό άρθρο έρχεται σε αντιδιαστολή με το χτεσινό. Και πραγματικά η υπομονή του κόσμου έχει εξαντλιθεί. Δεν κάνω προσπάθεια ούτε να υπονομεύσω το Blog ούτε κάτι τέτοιο. Δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι εδώ και να διαβάζω της αναρτήσεις άλλωστε. Απλά κάλο θα ήταν όσοι έχουν την δύναμη του λόγου να την χειρίζονται με λίγο περισσότερη ευθειξία. Όλα αυτά ξαναλέω κατά την δική μου ταπείνη άποψη και πάλλι εύχομαι να έχω άδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. to arthro gia ton leto les file?perissotero pros th gata ta xwnei nomizw.ektos an dn to diavazw kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βάζεις χθεσινοβραδινό δημοσίευμα που μιλάει για 4 μέρες και λες πως ΑΝ δεν κάνει μεταγραφή ο ΠΑΟ το χορτάρι θα έχει δώσει ελπίδες στον ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ κόσμο του Παναθηναϊκού. Μακαρι το χορτάρι να έκανε μεταγραφές και στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟ και στην ΑΕΚ και σε όλες τις ομάδες. Όμως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει φιλε. Οπότε κράτα μία πισινή και μην έχεις την εντύπωση πως απευθύνεσαι σε τίποτα δημοσιογράφους. Ούτε και σε παράγοντες. Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο team ανθρώπων που ασχολείται με αρκετές ομάδες και βάζει οτιδήποτε μαθαίνει. Και δίνει και την ευκαιρία σχολιασμού κάτω από κάθε ανάρτηση. Παρόμοια μηνύματα έχουμε δεχτεί και από άλλους φιλάθλους (οσφπ αεκ κτλ). Το χορτάρι δεν κάνει μεταγραφες ξαναλέω. Οι παράγοντες κάνουν και οι μάνατζερς. Οπότε οι κάθε απαιτήσεις για να μην δημιουργούνται λαθεμένες και ψεύτικες ελπίδες έχουν να κάνουν με αυτούς. Καθώς και από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της κάθε ομάδας. Τώρα αν γράψει το χορτάρι 9 η ώρα το πρωί πως έκλεισε ο Κρουζ, το γράψει το ίδιο πράγμα μετά από 3 ώρες και το gazzetta και τελικά δεν κλείσει ο Κρουζ δεν είναι πρόβλημα ούτε δικό μας ούτε του γκαζέτα ας πούμε. Οι απαιτήσεις των φιλάθλων θα πρέπει κατά την ταπεινή μας άποψη να είναι σχετικές με τις μέχρι τώρα κινήσεις των ΠΑΕ. Και όχι από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων.
    Το εξαντλήσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το γεγόνος οτι δεν απευθύνομαι σε δημοσιογράφους με οδηγεί στο να ανακαλαίσω το αρχικό μου σχόλιο. Όπως βλέπετε όμως έχετε μεγάλη απήχηση στον κόσμο και ακόμη και να μην είστε δημοσιογράφοι αρκετοί στέκονται σε αυτά που λέτε. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την διευκρίνηση και την απάντηση γιατί ακόμη και αν διαφωνούμε δείχνετε οτι είστε υπέυθυνοι του λόγου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. proswpika to zoumi mexri stigmhs sto xortari dn to vriskw stis eidhseis tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν είναι πρόθεση κανενός εδώ μέσα ούτε να δώσει ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο του ΠΑΟ, ούτε ας πούμε σήμερα να υποβαθμίσει το Καραισκάκη και τον κόσμο του ΟΣΦΠ. Όμως οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή μας θα το γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι εννοείς φίλε Κατσούνη;

    Υγ. Τόσες απαντήσεις το χορτάρι team δεν πρόκειται να ξαναδώσει ειδικά Κυριακάτικα. Οπότε εκμεταλευτείτε το. Χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. toulaxiston to xortari afinei na kanoume k sxolia.auto deixnei oti den fovatai tin kritiki kai thelei oles tis gnwmes k tis apopseis.

    iparxoun kai alla blog tou panathinaikou pou grafoun oti theloun xwris na epitrepoun sxolia.
    auto kati simainei pisteuw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επίσης να υπενθυμίσω πως έχουμε και εμαιλ οπου μπορείτε να στείλετε τη δική σας ανάρτηση. Κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές.Οπότε το χορτάρι δε δέχετε μόνο σχόλια, αλλά και αναρτήσεις (αρκεί να μην προσβάλουν, να μην ειναι προβοκατορικα υβριστικά κτλ κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οτιδηποτε έχει κάποιος με οποιοδηποτε άλλο blog ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ. Όσο για το σχόλιο "υπάρχουν ΚΑΙ άλλα μπλογκ του ΠΑΟ ..." αυτό εδώ δεν είναι μπλογκ του ΠΑΟ φίλε, συγνώμη :-)

    Το χορτάρι με ένα μπλογκ είχε πρόβλημα, το τροκτικό, βγήκε τοέγραψε και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι απαντήσεις που δώσατε σήμερα είναι οπωσδήποτε προς όφελος σας γιατί την άποψη που είχα σχηματίσει (λανθασμένα όπως φάνηκε) εγώ πιστεύω είχε και πολύς κόσμος. Η προσπάθεια που κάνετε προς την ενημέρωση του κόσμου είναι καλή απλά οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες!! Ας συνεχίσουμε λοιπόν τώρα με καμία βόλτα προς τα έξω (νομίζω και σεις το ίδιο πρέπει να κάνετε!) γιατί είναι Κυριακή και ο ήλιος με κέφια!
    ΠΣ: Ελπίζω να επανέλθουμε με αφορμή...μεγάλες μεταγραφές αυτή τη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ennoousa oti perissoterh vash dinw sta arthra para stis eidhseis.eihseis panw katw ola ta sites ta idia exoun.alles fores tha tis diavaseis prwta sto sport24 sto gazzetta sto contra sto xortari kok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή