Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Ο Λέτο δήλωσε στο εγκυρότατο skysports της Αγγλίας ότι κατά 90% θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν. Τα πράγματα έχουν ως εξής. Η επιθυμία καθώς και οι πολύμηνες προσπάθειες του ΟΣΦΠ να τον αγοράσει από τη Λίβερπουλ είναι δεδομένες. Κάπου στα τέλη Φλεβάρη άρχισε το θέμα. Οι αντιδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού υπέρ Λέτο είναι κι αυτές αποτυπωμένες και δηλωμένες από την κερκίδα. Αυτό που μας παραξενεύει είναι το πώς ο Λέτο ο οποίος έχει κι αυτός δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό την καριέρα του βγαίνει και αποκαλύπτει στο skysports πως είναι τόσο κοντά στους πράσινους. Πολλοί αμέσως έκαναν λόγο για μέτρο πίεσης του Λέτο προς τους πειραιώτες να αυξήσουν την προσφορά και να έρθουν σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ. Αυτό που πιστεύει το χορτάρι είναι πως εάν επρόκειτο για ένα μέτρο πίεσης ο Λέτο δε θα διάλεγε το ίσως πιο έγκυρο ΜΜΕ της Ευρώπης για να το κάνει. Αλλά κάποιο Ελληνικό μέσο. Το τι συμβαίνει πραγματικά θα το δούμε σε λίγες μέρες. Τα δεδομένα που κρατάμε είναι μόνο αυτά: Ο Λέτο θέλει ΟΣΦΠ. Ο ΟΣΦΠ θέλει Λετο. Ο ΠΑΟ ψάχνει αριστερό χαφ. Ο ΠΑΟ δεν έχει δηλώσει τίποτα για Λέτο. Τα συμπεράσματα δικά σας.


Επί του πιεστηρίου. Ο μάνατζερ του Λέτο στο σπορτ24:



Γνωρίζετε ότι ο Λέτο έχει κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι "θα συνεχίσει κατά 90% την καριέρα του στον Παναθηναϊκό;

"Δεν το γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις"

Γιατί θεωρείται δύσκολο να έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις;

"Δε γνωρίζω αν όντως τις έκανε. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να παραχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να το αποκλείσω"

Είναι αλήθεια ότι οι συζητήσεις βρίσκοντια σε προχωρημένο στάδιο;

"Η αλήθεια είναι ότι έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις, απλά θα προτιμούσα να μιλήσουμε όταν θα έχουμε κάτι ολοκληρωμένο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου