Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Χτυπάει ψηλά

Ρόιστον Ντρέντε και Εζέκιελ Γκαράι ζητάει πακέτο από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο ΠΑΟ. Εξαιρετικοί παίχτες και οι δύο, κανείς δε λέει το αντίθετο. Εξαιρετικά ωστόσο δύσκολο, το να φορέσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού για να παίξουν στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα ξαναλέμε. Μακάρι για τους φίλους των πρασίνων να έρθουν αυτοί οι παιχταράδες, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι…

3 σχόλια:

  1. Καλό θα είναι να κρατάμε "μικρό καλάθι" σε ό,τι αφορά την ονοματολογία...

    Και όχι γιατί ο Πρόεδρος δεν είναι διατεθιμένος να φέρει μεγάλο όνομα, αλλά γιατί ο Πρόεδρος θα φέρει τους παίκτες που του έχει υποδείξει ο ΤενΚάτε.

    Να πω ένα παράδειγμα... Ο Ολιβέιρα για παράδειγμα που ακούγεται ΔΕΝ είναι στις προτεραιότητες του ΤενΚάτε, γιατί δεν ταιριάζει με το σύστημα που προσπαθεί να περάσει στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, ο Κρουζ ΕΙΝΑΙ στις προτεραιότητες του Ολλανδού και ταιριάζει με τη φιλοσοφία και το σύστημα του ΤΚ.

    Το σίγουρο είναι ότι ο Καντέ προορίζεται για αντικαταστάτης (αλλαγή) του κεντρικού αμυντικού (του αριστερού) που έχει ζητήσει ο ΤΚ (Ναι, ο δεύτερος θα είναι ο Βύντρα, ο δεξιός) και ο Κατσουράνης για αντικαταστάτης του Σιμάο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης, να συμπληρώσω ότι ο ΤενΚάτε έχει ζητήσει και αριστερό χαφ (υπολογίζοντας τον Αυστριακό ως αλλαγή).

    Από κει και ύστερα, πέρα δηλαδή από τους 3 που έχει ζητήσει ο ΤενΚάτε (κεντρικό αμυντικό, αριστερό χαφ και επιθετικό), ενδεχομένως ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει και σε αγορά τερματοφύλακα (αν φύγει ο Τζόρβας), και 2ου επιθετικού αν φύγει ο Μάντζιος (Πετρόπουλος υπολογίζεται από τον προπονητή αλλά εάν αποκτηθεί και 2ος επιθετικός φεύγει ως δανεικός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. APO TO POLU KOITAGMA O ANTWNIOU THA ZALISTEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή