Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΤΕΛΟΣ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ

Πριν ένα μήνα περίπου έσκασε η είδηση στο χορτάρι. Πολλοί βιάστηκαν να πουν πως προτρέχουμε. Ίδιος ο τίτλος με ένα ερωτηματικό στο τέλος. Τώρα χωρίς το ερωτηματικό καθώς ο θεσσαλός αμυντικός τελείωσε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Του έγινε πρόταση να μείνει στις ακαδημίες και να εισπράξει κανονικά το ποσό του συμβολαίου του (λήγει σε 1 χρόνο) ή να πάρει τα μισά λεφτά και να αφεθεί ελεύθερος.

10 σχόλια:

  1. dikaiwthikes.
    arxizeis kai kerdizeis empistosuni.min gauropoiitheis kai esy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ton fagane kai auton oi "polymetoxikoi"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pesta file kai twra pou feugei o giannaros automatos lithikane ola ta problimata tis omadas kai me antikatastath ton kante kai to ferelpi neo cruz pame gia pollous titlous....ta idia kai fetos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ενδεχόμενο να μην κάνει στον Τεν Κάτε το σκέφτηκες φίλε; Ποιοι πολυμετοχικοί τον φάγανε; Α, επίσης, τον "μπάσταρδο" τον βρήκε ο Ολλανδός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kanei den kanei ton kratas sthn omada gia ta xronia tou se authn kai teleiwnei thn kariera tou sthn omada pou agaphse kai ton agaphse, den ton xeftilizeis etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελα μιζεροι! ελα νοσταλγοι του παρελθοντος! οι πολυμετοχικοι σας πειραξαν τοσα χρονια που μας κατεστρεφε ο αλλος που ησασταν; ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pragmati, megali "xeftila" na tou protineis na meinei gia panta sthn omada mesou ton akadimion.

    Oti na'nai.

    Gouma se eyxaristoyme gia tin mizeria tvn teleutaion 13 xronon kai makari na min ksanapatiseis to pod sou stin paiania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μανόλης ΧανιάΤρίτη, Ιουνίου 16, 2009

    Καλά δεν ντρεπόμαστε λίγο; Να κάνουν πρόταση στον γκούμα να μείνει στις ακαδημίες; Με κλωτσιές θα έπρεπε να τον διώξουν. Και αυτόν και τη μιζέρια του. Δεν ξεχνάμε!!! Την ανοιχτή γραμμή με τους τσάτσους, το μίσος κατά των οπαδών μετά το παιχνίδι με τον εργοτέλη, και τόσα άλλα.

    Στο καλό!
    Και πού σαι γιαννάκο, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή