Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Από σήμερα κιόλας αρχίζει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τη Μπεσίκτας για την αγορά του 50% του Μπόμπο, καθώς και με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του 32άχρονου αμυντικού Μέλμπεργκ. Και έπεται συνέχεια…

Στην ΑΕΚ τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν μπρος από αύριο με τις φήμες για ανάμειξη του Τίγρη στα διοικητικά να οργιάζουν. Έτσι κι αλλιώς είναι η τελευταία διορία που έχει δώσει ο κόσμος της Ένωσης.

Στον ΠΑΟ απ τη στιγμή που η ομάδα θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και με το μπάτζετ ακόμα μεγαλύτερο από πέρσι οι φίλοι της ομάδας μετα από ακόμα μία αποτυχημένη χρονιά, περιμένουν τεράστιες κινήσεις από τους μετόχους. Είναι αλήθεια πως η υπομονή τελείωσε …πέρσι. Από δω και στο εξής όλοι κρίνονται αυστηρά. Άμεση προτεραιότητα παίρνουν οι υποθέσεις Κυριάκου, Κατσουράνη και Σεϊταρίδη.

Στις ομάδες της Θεσσαλονίκης τα πράγματα κινούνται σε πιο χαλλλλαρούς ρυθμούς. Ο ΠΑΟΚ ανανεώνει για ακόμα ένα χρόνο τον Κονσεϊσάο και προσπαθεί να αποδυναμώσει κι άλλο τον ΑΡΗ. Απ την άλλη οι κίτρινοι ψάχνουν διοικητική ηρεμία και ισορροπία καθώς απ ότι φαίνεται η μετά-Σκόρδα εποχή δεν ξεκινάει καλά. Στον Ηρακλή ο Ρέμος συνεχίζει τις περιοδείες του και ο Προτάσοφ προσπαθεί να χτίσει το οτιδήποτε δεν θα καταλήξει να κυνηγά πάλι την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου