Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Σαρας - Μπουρούσης

Εκτός απο αντίπαλοι στα παρκέ φαίνεται να είναι "συμπαίκτες" έξω από αυτό. Είναι γνωστή η αγάπη του κόσμου του Τριφυλλιού για τον Λιθουανό, καθώς και η τρέλα του Γιασικεβίτσιους για την πράσινη κερκίδα. Από κει και πέρα ο καθένας επαγγελματίας είναι και προσπαθεί για το καλύτερο σχετικά με τη ζωή του. Είναι κάτι παραπάνω απο γνωστό στην πιάτσα ότι η μόνη ομάδα που θα χτυπήσει τον Σάρας εάν κάτι δεν πάει καλά στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον ΠΑΟ είναι ο ΟΣΦΠ. Δεδομένου οτι η Σιένα κατεβάζει το μπάτζετ και η ΤΣΣΚΑ ξεπουλάει, καθώς και η πολιτική των ισπανικών συλλόγων (κοιτάνε νέους παίχτες) χρίζει τους πειραιώτες φαβορί για την ΠΙΘΑΝΗ απόκτηση του Σάρας ΑΝ δεν τα βρει με τον ΠΑΟ και ΑΝ δεν γυρίσει σε καμιά Ζαλγκίρις. Πολλά "αν" μαζεμένα, όμως ο ατζέντης του Λιθουανού σταρ αυτές τις υποθέσεις τις χρησιμοποιεί όσο το δυνατό περισσότερο για να πετύχει μία καλή συμφωνία.

ΟΚ, και που κολλάει ο Μπουρούσης θα μας πείτε τώρα; Ε αν δεν είχαν προηγηθεί οι χειρονομίες στο Βερολίνο, ένα αντίστοιχο χαρτί θα είχε στα χέρια του ο μάνατζερ του έλληνα παίχτη για να πιέσει τους Αγγελόπουλους.

Υγ. Αυτός ο Σισκάουσκας τι κάνει; Όλα καλά; Για να δούμε...

Υγ2. Ο Ζήσης πάει προς Πειραιά λέει. Το χουν αυτό οι ερυθρόλευκοι. Μαζεύουν τους "αγκωνοχτυπημένους", για να ευθυμήσουμε λιγάκι.

2 σχόλια: