Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δίνει λεφτά ο Παναθηναϊκός και φέρνει παιχταράδες. Καμία αντίρρηση. Ονόματα που μέχρι πριν από κάποια χρόνια δεν τολμούσαμε καν να φανταστούμε να έρθουν στην Ελλάδα σε τόσο καλή ηλικία και αγωνιστική κατάσταση. Πρέπει να ανατρέξουμε πολύ πίσω για να θυμηθούμε τον Ζάετς τον Ρότσα και τον Μπορέλι. Όπως επίσης και τον Ντέταρι του ΟΣΦΠ. Στο πιο πρόσφατο παρελθόν είχαμε τις περιπτώσεις των Ασάνοβιτς, Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Μπίσκαν, Κονσεισάο οι οποίοι όμως πέρα από τα κλασικά «εγχώρια» κατορθώματα δεν έδειξαν και κυρίως δεν έκαναν τη διαφορά στην ευρωπαϊκή παρουσία των συλλόγων τους.

Το ότι ο ΠΑΟ ανεβάζει το μεταγραφικό παζάρι σε άλλο επίπεδο, εκτός από τα προφανή θετικά (αίγλη) έχει και τα αρνητικά του. Μάθανε πως αγοράζουμε, πλακώσανε οι μάνατζερς. Τα ονόματα που ακούγονται σήμερα είναι εξωφρενικά πολλά αλλά και καλά. Γι αυτό το χορτάρι είναι πάλι εδώ για «να σας φωτίσει όλους» όπως έχει πει και ο Μάκαρος. Φιλική συμβουλή, να μην τρελαίνεστε και έχετε υπομονή. Απ΄ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι μεταγραφικές κινήσεις ποιότητας δεν σταματάνε στον Σισσέ για τους πράσινους. Όσο δύσκολο κι αν είναι πρέπει όλοι να κλείνουμε τα αυτιά και τα μάτια σε όσους ψάχνουν ανυποψίαστους «πελάτες» για να πουλήσουν την υπερβολή τους.

Και για να μην τα λέμε μόνο για τον έναν, να τα πούμε και για τον άλλον. Νιλμάρ, Κάλστρομ, Μαρκ Γκονζάλες και πάει λέγοντας. Ας τους δούμε πρώτα σε κανα αεροδρόμιο με προοπτική ΝΑ υπογράψουν και μετά παθιαζόμαστε.

Υγ. Η λίστα του Νινιάδη δεν…;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου