Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

'Eίναι σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός εφέτος χτυπάει πολύ υψηλούς και ακριβούς μεταγραφικούς στόχους. Εκανε όμως ένα λάθος η διοίκησή του. Σε μία περίοδο που ήθελε να ζεστάνει τους οπαδούς της και για επικοινωνιακούς λόγους, γνωστοποίησε πως μπορεί να διαθέσει περισσότερα από 25.000.000 ευρώ για αγορά παικτών. Ετσι οι «πωλητές» με το που μαθαίνουν το ενδιαφέρον των «πρασίνων» αυξάνουν την τιμή. Λογικό είναι.
Δεν θα αντέξει ο κόσμος του στην απώλεια άλλου ένα πρωταθλήματος. Θα πείτε, συμβόλαιο με τον τίτλο θα κάνει; Ναι. Κάτι τέτοιο πιστεύουν και θέλουν οι οπαδοί του. Αυτό πίστεψαν και πέρσι, όταν η πολυμετοχικότητα έπαιρνε σάρκα και οστά. Μπορεί εφέτος η. παρτίδα να 'σώθηκε' από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στα πλέι οφ, καθώς και με την έξοδο στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ομως είναι σίγουρο πως οι οπαδοί του δεν πρόκειται να αντέξουν αυτή τη διαδικασία και του χρόνου. Θα αντιδράσουν, όπως είχαν αντιδράσει και πριν από δύο χρόνια.

Γι' αυτό ο Κώστας Αντωνίου είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και ο Νικόλας Πατέρας με το κινητό του. Δεν έχουν την πολυτέλεια να μην πετύχουν τους στόχους τους. Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν στον Τεν Κάτε ό,τι καλύτερο υλικό μπορούν, ώστε να μην έχει μετά την οποιανδήποτε δικαιολογία σε περίπτωση αποτυχίας.
Η νέα περίοδος για τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει ήδη. Και όλοι γνωρίζουν πως του χρόνου τέτοια εποχή πρέπει να πάνε χωρίς σκοτούρες διακοπές. Αν τις έχουν και πάλι, τότε οι διακοπές θα είναι μόνιμες.

harry-13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου