Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Σκέψεις...

Ότι ο Μπελούτσι δεν υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια ως βασικός για τη νέα χρονιά το γνωρίζουμε και επίσημα πλέον. Τα κρούσματα απειθαρχίας του παίχτη στο Ζέεφελντ είναι αρκετά για τις 7 πρώτες ημέρες που βρίσκονται εκεί οι πειραιώτες και πλέον εξετάζεται από τους ερυθρόλευκους η περίπτωση λύσης της συνεργασίας με τον παίχτη. Και μιλάμε για λύση καθώς ο ΟΣΦΠ έχει το 50% του αργεντινού από την Ρίβερ Πλέιτ. Οι εξηγήσεις που δίνονται στον παίχτη από το τεχνικό τιμ του ολυμπιακού κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο τον αφήνουν («στο 4-4-2 δεν χωράς, σε ένα ενδεχόμενο 4-3-3 θα παίζεις πίσω, στον άξονα» κτλ). Και εδώ είναι η στιγμή που μπαίνουν στην κουβέντα οι πράσινοι!

Και πιο συγκεκριμένα ο παίχτης του ΠΑΟ, Σεμπαστιάν Λέτο ο οποίος δήλωσε τις προάλλες σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που η ομάδα του έχει μόνο βραζιλιάνους: ¨Στον ΟΣΦΠ είχα τον Μπελούτσι και τον Γκαλέτι που κάναμε παρέα. Ελπίζω και ο ΠΑΟ να πάρει κάποιον αργεντίνο¨.

Πάντως, μεταξύ μας, ε δε γίνεται ο ΠΑΟ να «κοιτάει» την περίπτωση Νέρι Καστίγιο και σε ενδεχόμενη ρήξη μεταξύ Μπελούτσι-ΟΣΦΠ να μείνει ασυγκίνητος
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου