Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ποιος κάνει τις μεταγραφές άραγε; (ΜΠΑΜ-ΜΠΟΥΜ-ΧΑΜΟΣ..)

Οι ομάδες ή τα προσκείμενα σε αυτές MME; Tο αγαπημένο καλοκαιρινό παιχνίδι των αθλητικών εφημερίδων, sites, και ραδιοφώνων για μια ακόμα χρονιά ξεκινά!

Ονόματα παρελαύνουν! Παχιά γράμματα μπαίνουν στα μάτια μας, κ το σύνηθες λεξιλόγιο επανεμφανίζεται!
Μπαμ! Χτύπημα! Θωρηκτό! Τανκ! Ρελάνς! Κλείνει, δεν κλείνει! Μένουν τα τυπικά..., κ όλα αυτά τα σχετικά συνθέτουν το καλοκαιρινό σκηνικό!
Όλα αυτά προφανώς αποσκοπούν στο να κρατήσουν τον φίλαθλο κόσμο ζεστό κ πολλές φορές σε αναμμένα κάρβουνα. Άκρως εντυπωσιακό λοιπόν το γεγονός, ότι παρότι είμαστε σε μια εποχή με αγωνιστική συλλογική απραξία, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Πρωτοσέλιδα λοιπόν για παράδειγμα από την εφημερίδα πράσινη αλλά κ άλλες για την υπόθεση Μέλμπεργκ, βασιζόμενοι κυρίως σε ξένα δημοσιεύματα. Ο Μπόμπο το πρωί οδεύει προς Ρέντη το βράδυ προς Παιανία. ''Δεν έκανε το χατίρι των μάνατζερς'' αναφέρει χαρακτηριστικά το φως των σπορ, αλλά 5 μέρες πριν γεμίζει το εξώφυλλο του με ονόματα από την λατινική Αμερική που προτάθηκαν όπως αναφέρει! Πόλεμος στα ραδιόφωνα, αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις στα sites!

Κ για όλα αυτά οι ομάδες τι λένε; ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ Κ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ φυσικά μέχρι να μπουν οι υπογραφές.

Ο στόχος πάντως πάντα επιτυγχάνεται! Προσδοκίες δημιουργούνται! Υποσχέσεις δίνονται! ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ!ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΝΙΚΕΣ Κ ΗΤΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!

Το Σεπτέμβρη φυσικά όλοι θα είναι ικανοποιημένοι κ έτοιμοι για τη μάχη! Και όλες οι προβλέψεις του Καλοκαιριού τίθενται πάλι επί τάπητος.


Μάγκες, αράξτε, καλοκαιράκι είναι. Καφεδάκι θαλασσίτσα "χορτάρι" και δουλίτσα μαζί. Εργασία και χαρά ταυτόχρονα φιλαράκια. Μη πάθουμε και τίποτα ρε παιδιά. Διαβάζουμε τα νέα μας αλλά δεν τρελαινόμαστε.

4 σχόλια:

  1. dn exete k adiko.kapote tis metagrafes ston pao tis ekane o gkotzos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ase mas re megale.pali o gkotzos ftaiei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opws ta lete einai paidia.onomata dinoun k pairnoun.o ntrente lene twra gia ton olympiako k o kruz.oti na nai mou fainetai.

    etsi gia na anakatevoun ta pramata k na mhn mas afhnoun se hsuxia.

    gia ton panathinaiko xalase tou enxelar.kati kserate mou fainetai.

    apta xeirotera afto to kalokairi.paizoun me ton kosmo oi efhmerides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή