Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Φλερτάρει με την ...πίτα

7 εκατομμύρια για Κάλστρομ, άλλα τόσα για Μ. Γκονζάλες και άλλα τόσα για αμυντικό χαφ λένε στον Πειραιά. Τουλάχιστον οι εφημερίδες του ΟΣΦΠ για να είμαστε πιο δίκαιοι. Πως ρε παιδιά; Με ποιον τρόπο θα βρεθεί ρευστό 20 εκ για να πληρώσει ο Ολυμπιακός ομάδες και παίχτες την ώρα που τον Μέλμπεργκ τον έκλεισε μετά από 2 μήνες διαπραγματεύσεων και με δόσεις;;; Την ώρα που επίσημα όργανα της ΠΑΕ βγαίνουν και λένε πως ο πρόεδρος παγώνει τα πάντα 2-3 εβδομάδες. Την ώρα που ο πρόεδρος Σ. Κόκκαλης στέλνει την μία ανοιχτή επιστολή μετά την άλλη για να μπούνε στην ΠΑΕ και άλλοι επιχειρηματίες. Διότι χωρίς μία γενναία ΑΜΚ το πράμα δε προχωράει φέτος. Και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι Αγγελόπουλοι δεν τρελαίνονται με την ιδέα να τα σπρώξουν. Και μεγάλο ρόλο θα παίξει φίλοι του χορταριού, η σχέση και οι επαφές του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου με τον Θόδωρο. Περιμένουμε και υπομένουμε λοιπόν.

6 σχόλια:

  1. Και εσεις φλερτάρετε με την "αντι-ολυμπιακοσύνη" μάγκες. Έλεος πια όλα μαύρα και άραχνα είναι δηλαδή στο ΛΙΜΑΝΙ; Ο Θρύλος πάντα βγαίνει από τις δύσκολες καταστάσεις και πάντα το κάνει με εμφατικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το κάνει με εμφατικό τρόπο. Με Κολοκυθά Κουκούλα Παπουτσέλη Τεβεκέλη Παπαδάκο Μποροβήλο Κασναφέρη Δημητρόπουλο Τσίκινη Ευθυμίαδη και άλλους τόσους που σίγουρα ξεχνάω. Άσε μας ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. k persi o valverde ithele kapoious paixtes alla o kokkalhs dn tous phre.gia na doume fetos ti tha ginei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Χάι Ροκ

    Η απάντηση είναι το Emoticon του χορταριού.Τώρα εξαρτάται από εσένα αν θα ακούς Νικολακόπουλους και Γαβαθιώτηδες κάνοντας μπε... είτε θα ακούς το χορτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χορτάρι τα γράφει το πρωί και τα sites το απόγευμα!!! Συνεχίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή