Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΧΕΛΑΑΡ - ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΡΟΥΖ

Καμία ανησυχία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για Ένχελααρ αφού όπως έμαθε το χορτάρι υπάρχει προ-συμφωνιτικό υπογεγραμμένο και από τις δύο πλευρές (ΠΑΟ-ΣΑΛΚΕ). Ο ρόλος της Αιντχόφεν στην όλη υπόθεση εάν δεν πρόκειται για παιχνίδι μάνατζερ θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με Αργεντίνικα δημοσιεύματα ο Παναθηναϊκός προσέγγισε ξανά τον Ζούλιο Κρουζ!! Νωρίς τη Δευτέρα αναμένονται οι μάνατζερς του παίχτη στην Αθήνα.

Το χορτάρι σας λέει ένα πράγμα φίλοι αναγνώστες. Το επόμενο τετραήμερο θα είναι θερμό. Όμορφα θερμό. Και στην τελική 20 Ιουνίου έχουμε, το καλοκαίρι ήταν είναι και ειδικά φέτος θα είναι μακρύ. Σε κάθε νέα προσπάθεια και μεγάλο άνοιγμα έτσι συμβαίνει.

4 σχόλια:

  1. makari na teleiwsei thetika to thema.
    den antexete kai allo strapatso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to leei kai to gazzetta gia cruz.toi ginetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε χορτάρι πρώτη φορά σου γράφω. Σε παρακαλώ απάντησε μου σε μια ερώτηση. Ισχύει αυτό που γραφεις οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με Ενχελααρ???γιατι κοντέβουμε να τρελαθούμε. Σε παρακαλώ απάντησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε, οι πληροφορίες έτσι αναφέρουν. Και επειδή εδώ δεν είμαστε κοντρα ούτε σπορτ φμ ουτε σπορτ24 ας πούμε, όταν λέμε πληροφορίες εννοούμε τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από ανθρωπους που διαχειρίζονται τα θέματα. ΑΝ δε γίνει η μεταγραφή Ενχελααρ προφανώς ο παίχτης θα έχει επιλέξει να πάει αλλου. Πρόβλημα του και πρόβλημα του ΠΑΟ, όχι δικό σου και σίγουρα κανενός άλλου.

    Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία με τη Σάλκε ο ΠΑΟ είναι η πρώτη επιλογή. Στο χέρι του, που λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή