Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

Κάποτε μιλούσαμε για γήπεδα κολαστήρια σε Ελλάδα και Ευρώπη βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι πολλές ομάδες και κάμποσες έδρες. Αυτό όμως που συμβαίνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια όταν αγωνίζεται μεγάλο αγώνα ο Παναθηναϊκός, πιστεύουμε πως δε μπορεί να συγκριθεί με καμία έδρα στον μάταιο τούτο κόσμο που ζούμε.

Αυτό το ξέρουν καλύτερα απ’ τον καθένα οι παίχτες του Παναγιώτη Γιαννάκη και απόψε γνωρίζουν καλά πως πρέπει να ορθοποδήσουν μέσα στην κόλαση αν θέλουν να πάνε τη σειρά των τελικών σε ένα 5ο παιχνίδι στο κεκλεισμένων –λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ. Ο ΟΣΦΠ σαν ανερχόμενη δύναμη στο μπάσκετ και οι Αγγελόπουλοι , οι κουβαρντάδες ιδιοκτήτες, δε μπορούν να σκεφτούν καλύτερο σενάριο από μία νίκη στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι του ΟΣΦΠ επίσης βασίζονται στο ότι απόψε θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του διαιτητή Πιτσίλκα ο οποίος είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα του αισθήματα και μάλιστα προορίζεται για να πάρει θέση στην ΚΑΕ ΟΣΦΠ.

Οι πράσινοι αντιθέτως με μία νίκη στέφονται πρωταθλητές Ελλάδας για πολλοστή φορά και πετυχαίνουν το 2 triple crown μέσα σε 2 χρόνια εδραιώνοντας την κυριαρχία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Δεν είναι τυχαίο πως όποιος μιλά για τον μπασκετικό ΠΑΟ κάνει λόγο για την μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ που εμφανίστηκε ποτέ στην Ευρώπη αφού έχει καταφέρει το αμίμητο ρεκόρ των 5 Ευρωπαϊκών Κυπέλλων μέσα σε 13 χρόνια.

3 σχόλια:

  1. auto pou exei kataferei o mpaksetikos panathinaikos dn exei prohgoumeno.alla sthn ellada ta mme sfurizoun adiafora...

    endiaferousa h anerxomenh dunamh de lew,alla na pairnei k ta fwta ths dhmosiothtas apo ton 5 fores prwtathlith eurwphs???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό αυτό που γίνεται με τον ΑΝΤ1 και τα κλειστά μικρόφωνα στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή