Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ακόμα μία επιβεβαίωση

Αρκετά ξένα ειδησεογραφικά sites αναφέρουν το ταξίδι του Κ. Αντωνίου στην Αγγλία και ρίχνουν και κάποια ονόματα στο τραπέζι για λογαριασμό του ΠΑΟ. Οι βρετανοί δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για κινήσεις του Κ. Αντωνίου με Ζακι και Παβλιουτσένκο. Το σίγουρο είναι πάντως -και σε αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως το χορτάρι- πως ο Παναθηναϊκός κυνηγάει το μπαμ. Ένα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. Το ένα όνομα ήταν ο Ανελκά. Το άλλο όνομα δεν έχει έρθει ακόμα στο προσκήνιο καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να κάνουν μία ευχάριστη έκπληξη στους φίλους της ομάδας. Το τελευταίο το επιβεβαίωσαν και οι ρεπόρτερ των πράσινων στις βραδινές τους ανταποκρίσεις.


Πλέον όπως παρατηρήσατε σχόλια μπορεί να κάνει μόνο όποιος χρησιμοποιεί το email του και όχι ανεξέλεγκτα. Για τη δική σας προστασία πάνω απ' όλα, καθώς συγκεκριμένος επισκέπτης από συγκεκριμένη διεύθυνση (ip) εδώ και μέρες παραθέτει υβριστικά σχόλια στις αναρτήσεις μας. Αυτά κομμένα. Για την ώρα.

3 σχόλια:

  1. Geia sou xortari. Egw san Panathinaikos 8elw kai elpizw to kalytero. Omws mexri twra den eimai ka8olou eyxaristhmenos. Perimenw liges ebdomades akoma kai dinw mia teleutaia eukairia. De 8elw na kourasw kanenan me apaisiodoksa mhnymata apla ksanalew, 8elw kai elpizw gia to kalytero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χορτάρι μας φτιάχνεις πολύ με αυτά που γράφεις ! Ελπίζω να μην απογοητευτούμε!! Κινούμαστε για τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΑΒΛΙΟΥΤΣΕΝΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΑΡΑ ΑΝΕΛΚΑ???ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΙ...εστω και αν δεν είναι κανείς από τους δύο ας είναι ένας παιχτάρας από την Premier ! Χορτάρι συνέχισε να μας ενημερώνεις ! Thanks !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα ονόματα παίζουν και στα σάιτς πλέον φίλε. Δεν το γράφουμε μόνο εμείς. Πάντως το χορτάρι έχει μία άποψη. Πρώτα να υπογράψει ο παίχτης και μετά να ενθουσιαζόμαστε. Πάντως οι 2 μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου κινούνται σε άλλα επίπεδα πλέον. Ξεφεύγουν. Παίχτες απο Γιουβέντους και Λίβερπουλ και όχι απο πανέρι. Κάτι λέει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή