Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Τίτλοι τέλους...


...για το φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού, έπεσαν απόψε στο Τελ Αβίβ. Οι Πειραιώτες γνώρισαν ήττα σοκ με 1-0 (το γκολ ο Αργεντίνος Κολαούτι) από μία πολύ υποδεέστερη ομάδα. Η ρεβάνς του εύθραυστου 2-1 μετατράπηκε σε εφιάλτη για τον Ολυμπιακό καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ ψυχωμένη πήρε τη νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ και πανηγύρισε την πρόκριση. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον εκτός Ευρώπης από τις 5 Αυγούστου.


Ο ΟΣΦΠ είχε σε πολύ άσχημη μέρα όλους τους παίκτες του. Αν αναφερθούμε ατομικά σίγουρα θα αδικήσουμε κάποιον, αλλά λίγο χειρότεροι απ' όλους τους άλλους ήταν οι Ντούντου και Μαρέσκα οι οποίοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να δώσουν ούτε τη σιγουριά -αμυντικά- αλλά ούτε την ψυχραιμία και το κράτημα της μπάλας -επιτελικά-. Στο γκολ πάντως ολιγώρησε όλη η άμυνα αλλά και ο Αντώνης Νικοπολίδης καθώς η κεφαλιά ήταν μεν από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ήταν και αρκετά αδύναμη και ο Έλληνας πορτιέρο έκανε λάθος εκτίμηση. Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός, έκανε γύρω στα 50 λεπτά να μπει στο ματς αλλά και όταν μπήκε κινήθηκε στα ρηχά. Δεδομένη θεωρούν οι ρεπόρτερς των ερυθρόλευκων την απομάκρυνση του Λίνεν.


Η μανία για να βρεθεί ο αντι-Λέτο ή ο αντι-Τζόρτζεβιτς -όπως προτιμάτε- αποπροσανατόλισε την ΠΑΕ αλλά και το τεχνικό επιτελείο από στόχους όπως αυτός του τερματοφύλακα, ενός αμυντικού αλλά και δύο κεντρικών μέσων. Θέσεις που όπως φάνηκε, η ομάδα πονάει πολύ... Πάντως δείγμα της κακής ψυχολογίας και της απειθαρχίας που υπάρχει στο Λιμάνι ήταν ο "διάλογος" που άνοιξε ο Ζαϊρί κατά την αλλαγή του με τους φίλους της Μακάμπι αλλά και η αψυχολόγητη κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ντιόγκο στο 90φεύγα...!


H αποστολή αναμένεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 03:45 τα ξημερώματα.

3 σχόλια: